Prima fotografie cu spatele noului A3

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.05.2009
Presa auto online din afara a publicat astazi o prima imagine a posteriorului viitorului Audi A3. Acesta se inspira intens din cel al al lui Q5.

Noul Audi A3 se pregateste de prezentarea oficiala. Asteptat pentru Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc in toamna acestui an, modelul compact al celor de la Audi incepe sa iasa incet-incet la iveala.

Deocamdata, singura imagine care ilustreaza formele viitorului A3 este cea pe care o vedeti in fotografia alaturata. Realizata cu un telefon in timpul unei prezentari interne Audi, imaginea infatiseaza partea posterioara a modelului german. Vorbim de un A3 puternic modificat fata de actuala genaratie, cu stopuri care amintesc de cele ale lui Q5 si de unele motive (o banda orizontala alba LED sub blocurile optice) care par inspirate din formele stopurilor fratelui de grup Golf 6.

Conform ultimelor informatii venit dinspre presa germana, noul Audi A3 va dispune, pe langa versiunile de caroserie clasice, si de o versiune sedan. Profitand de cresterea in dimensiuni a ultimei generatii A4, A3 Sedan urmeaza sa intre pe un segmetn extrem de iubit in Romania, avantajul principal al viiotrului model fiind, evident, spatiul de incarcare.

via | Caradisiac

Taguri: A3, Audi, Q5

Comentarii (1)

  • Marius_New
    Audi A3
    O masina premium foarte buna. Design bun, interior bun, motoare de prima clasa. Pacat totusi ca un pic cam scumpa. Daca sora ei mai saraca, VW Golf 1.9 TDI costa 15 000 eur.....un Audi A3 1.9TDI costa cam 25 000 eur. Intr-adevar are o imagine mai buna, mai robusta si un interior mai nobil, dar diferenta asta de pret nu se justifica, pt ca fie inchizi ochii si-ti iei un Golf, fie mai plusezi 5000 eur si-ti iei un Audi A4.

    Nota bene Audi AG Ingolstadt
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru