Salonul Auto de la Paris 2016

Prima imagine a noului Audi Q5 anunță revenirea nemților în segmentul lui BMW X3 și Mercedes GLC

Publicat Marti, 20.09.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Prima imagine a noului Audi Q5 anunță revenirea nemților în segmentul lui BMW X3 și Mercedes GLC - Poza 1
Audi a anunțat oficial că va dezvălui noua generație a modelului Q5 la Salonul Auto de la Paris. Germanii au publicat și o imagine teaser cu LED-urile posterioare ale SUV-ului compact.

Salonul Auto de la Paris, programat să își deschidă porțile la finalul acestei luni, va marca debutul noii generații Audi Q5. Modelul german are deja o carieră lungă în spate, de aproximativ 8 ani, motiv pentru care lansarea unui înlocuitor este doar o chestiune de timp.

A doua generație Audi Q5 este anticipată de o fotografie teaser care surprinde designul stopurilor LED, adică semnătura luminoasă care va deveni marcă înregistrată pentru crossover pe timp de noapte.

Totodată, Audi a prezentat și un prim clip oficial, care face trimitere la compatibilitatea Apple CarPlay și Android Auto a sistemului multimedia. Același filmuleț de prezentare trădează și designul viitoarei chei, dar și al unității de control pentru sistemul multimedia.

Urmareste Automarket
În materie de design, Audi va miza pe aceleași linii angulare, urmând să fie o interpretare la scară mai mică a actualului Q7.
Platforma care va sta la baza noului crossover este aceeași arhitectură MQB, care va fi capabilă să reducă masa totală a mașinii cu 100 de kilograme comparativ cu modelul actual.

Gama de motorizări va include atât motoare din noul val, cel al downsizing-ului, cu patru cilindri, cât și unități V6, deja populare în rândul publicului. Cele mai puternice vor fi asociate tracțiunii integrale Quattro, în vreme ce oferta standard va include tracțiune față.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru