Prima imagine cu viitorul Citroen DS5

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.06.2009
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital cu cel de-al doilea model al gamei DS, crossoverul DS5.

Dupa cum stiti, producatorul francez Citroen pregateste o noua gama de modele de lux, care vor purta titulatura DS. Cele trei modele vor ataca diferite segmente si vor fi create pentru a ataca segmentul premium al pietei auto. Primul model dezvaluit din aceasta gama este inca in stadiul de concept: DS Inside, prototipul prezentat la Geneva din care va deriva modelul de serie DS3. Ei bine, unul dintre urmatoarele modele reprezentante ale gamei DS va fi DS5, [e care Automarket vi-l prezinta in premiera intr-o imagine ipotetica bazata pe liniile conceptului DS si pe dimensiunile prototipului C-Sportlounge.

Modelul DS5 va avea dimensiuni similare cu cele ale conceptului C-Sportlounge si va fi propulsat de un tren de rulare hibrid. Printre elementele de design distincte ale acestui model putem enumera plafonul proeminent, care poate fi vopsit intr-o nuanta diferita de cea a caroseriei, precum si montantul A despartit, care ofera o vizibilitate imbunatatita pastrand forma si aspectul estetic al lui C-Sportlounge concept.

Partea frontala a acestui model este dominata de grila fata pe care troneaza sigla Citroen, in jurul careia sunt desenate toate elementele ce compun fata lui DS5. Blocurile optice prezinta un design inspirat din cel prezent pe conceptul DS Inside.

Spre deosebire de DS Inside Concept, modelul DS5 are o grila fata mai mica, care nu prezinta elemente cromate.

Comentarii (5)

  • Dumitru
    Excelenta
    noua linie de design a celor de la Citroen. Originala si atractiva.
    Nu pot decat sa le doresc succes.
    14 3
  • ??
    Nu stiu ce vezi tu excelent, pe mine ma cam dor ochii....
    3 18
  • mda
    Intr-adevar , frumoasa masinuta !
    10 3
  • catalinux
    Titlu?!
    Ati pus un titlu de exceptie!!! Asta este o imagine realizata de Avarvarei, nu are nici o legatura oficiala cu Citroen.
    0 0
  • ds
    sper ca aceasta noua serie DS sa urmeze traditia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru