Prima poză oficială cu noul Hyundai Genesis

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 06.11.2011
După ce noul coupe Hyundai a fost fotografiat într-o parcare, acum avem prima poză oficială cu noul Genesis ce a apărut pe internet.

Acum câteva luni apăreau primele imagini cu noul coupe Hyundai Genesis. Acesta fusese fotografiat de un amator într-o parcare. Acum, via the carblogger.net a apărut prima poză oficială cu noul model. Imediat după ce a fost publicată Hyundai America a trimis un comunicat prin care anunța că această poză este falsă.

Până se lămuresc, noua imagine clarifică un pic noua linie de design ce va fi abordată de modelul Hyundai Genesis. Nici acum, însă, nu au apărut mai multe detalii tehnice despre noua generație. Cel mai probabil, viitorul Genesis va di propulsat de motoarele pe benzină de 2.0 și 3.8 V6. Motorul V6 va fi cel mai probabil upgradat la 335 CP și va face din Hyundai Genesis un rival pentru modelele Nissan 370Z și Infiniti G37.

Există și posibilitatea unui motor V8, cel mai probabil exclusiv pentru piața americană, Acesta ar putea fi asociat cu o cutie automată cu opt rapoarte.

Via | motorauthority

Comentarii (8)

  • sandox
    Verificati oare veridicitatea stirilor?
    1. Aceasta poza este un photoshop, citez: "Apparently the image above is likely a Photoshop, despite very much like the spy shots we've already been shown. Even so, it appears to give a realistic view of the 2013 model".

    2. Este putin probabil ca masina sa primeasca motorul V8 de 5 litri citez: "we now know that Hyundai's stonking 5.0-liter Tau V8 fits in the engine bay, but we'd be surprised if an eight-cylinder coupe shows up when the model is revealed at this January's Detroit Motor Show."

    Mult succes.
    7 1
  • /
    intr-o zi va deveni rival pt vw ,chiar fac treaba buna
    19 8
  • Cineva
    @ isa.t STai linistit ca Hyundai e de mult peste VW la fiabilitate.
    Iar ca performante si calitate a materialelor, nu e diferneta mare.
    25 9
  • pt isa.t
    a depasit demult vw, doar ca realitatea doare sa recunoste-ti
    11 1
  • asa e........
    bv hyundai, iata dovadaHyundai devine primul producator asiatic care cucerește prima poziție în clasamentul competiției organizate de Automotive Circle International.

    Hyundai i40 a primit prestigiosul premiu EuroCarBody Golden Award în cadrul unui eveniment organizat anul acesta în Germania surclasând nouă dintre cei mai mari producători de vehicule din Europa și Japonia. Este interesant de observat că Hyundai a obținut marele premiu deși se afla la prima participare în competiție.

    Organizat de Automotive Circle International – asociație compusă din furnizori și producatori din industria auto – premiul EuroCarBody au fost acordat în urma voturilor unui juriu format din peste 500 de delegați. Juriul a apreciat vehiculul în ansamblu și valorificarea materialelor utilizate, precum și eficiența procesului de producție al modelului i40, care a obținut un scor de 37,98 puncte dintr-un maxim de 50 de puncte posibile. Locul al doilea în acest clasament a fost adjudecat de modelul Audi A6, cu 35,86 puncte, iar pe locul al treilea s-a clasat modelul Mercedes B-Class care a obținut 34,66 puncte.

    Utilizarea oțelului cu rezistență crescută, împreună cu puncte de legatură îmbunătățite ale structurii, conferă șasiului ușor al modelului i40 eficiență sporită în absorbția energiei provenite dintr-un eventual impact, fapt care sporește siguranța pasagerilor – caracteristici recunoscute de catre juriul EuroCarBody 2011.

    Printre competitorii înscriși la ediția din acest an a concursului s-au numărat mărcile Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Land Rover și Volkswagen.

    Disponibil în variantele de caroserie wagon și sedan, noul i40 a fost proiectat și dezvoltat în Europa, special pentru piața europeană.
    10 0
  • @Cineva
    Si marmota invelea ciocolata in staniol.
    6 25
  • astia cu kia / hyundai delireaza in multe postari
    6 19
  • citroaien
    Hyundai
    daca-i luati sigla si-i puneti doo caciulite , ai zice ca-i citroaien ...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru