OFICIAL: Primele imagini ale noului Mercedes C63 AMG facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.01.2011
Mercedes va expune la Salonul Auto de la Geneva versiunea revizuită a modelului de performanţă C63 AMG. Sedanul va prelua elementele de design prezente şi pe versiunile standard şi va avea o putere mai mare.

Esential

463 de cai putere dezvoltă C63 AMG facelift.

Deşi mai este aproximativ o lună până la deschiderea Salonului Auto de la Geneva, o serie de imagini oficiale trădează aspectul versiunii de performanţă C63 AMG în variantele sedan şi break. Supus şi el faceliftului general, sedanul sportiv şi fratele său Estate se prezintă cu un design nou, copiat aproape în totalitate de la versiunea standard a modelului de clasă medie.

Diferenţele sunt făcute de spoilerul redesenat, cu prize mari de aer, de luminile LED poziţionate la baza spoilerului frontal, de masca nouă a radiatorului şi de linia cromată a grilei. Nu puteau lipsi bosajele mai largi, pragurile laterale, deflectorul şi extensiile spoilerelor, adică elementele estetice care amintesc tuturor că vorbim despre um model AMG.

Faceliftul versiunii sportive aduce şi îmbunătăţiri de ordin mecanic. Propulsorul V8 de 6.3 litri se laudă cu programul Controlled Efficiency, disponibil pe transmisia automată cu şapte rapoarte. Unitatea cu opt cilindri dezvoltă tot 463 de cai putere şi 600 de Nm, resurse suficiente pentru a garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 4.5 secunde.

Viteza maximă rămâne limitată tot la 250 de km/h. Graţie noului sistem Controlled Efficiency, consumul mediu se reduce până la 12 litri/100 de kilometri.

Performanţa acceleraţiei poate fi îmbunătăţită cu 0.2 secunde, dacă se optează pentru AMG Performance Pack. Kitul urcă valoarea puterii până la 487 de cai şi vine cu o serie de detalii estetice de fineţe: etriere vopsite în culoarea roşie, inserţii din fibră de carbon, volan sport AMG şi tapiţerie cu piele Nappa şi Alcantara. 

via | autoblog

Comentarii (13)

  • Andrei
    Mercedes
    Cat de frumos poate sa fie, Mercedes face cele mai frumoase masini.
    14 16
  • Mercedes
    Elegant si si agresiv...
    10 13
  • Care este mai frumos ? http://www.bmwblog.com/2011/01/28/photo-comparison-2011-bmw-m3-e90-facelift-vs-2012-mercedes-benz-c63-amg-facelift/
    13 6
  • @ Alex
    Mercedesul asta este foarte frumos, dar pus langa M3, parca nu mai este chiar asa.
    15 5
  • Cred ca era mai bine daca faceau facelift doar pentru veriunea AMG .
    Faceliftul se potriveste lui C63 fiindca sa potriveste cu caracterului agresiv , dar celor cu motoare mai slabe nu prea . Oricum , cred ca arata foarte bine .
    8 5
  • jepcarii
    Astia de la Mercedes sunt niste golani jepcari. Am fost acum un an sa imi cumpar masina de la ei. Mai exact un E 350CDI Elegance cu banii in mana. Cand am vazut ca nu are aer conditionat geamuri electrice genti si ESP standard m-am enervat si am plecat, pentru ca era inadmisibil. Asa ca m-am imprumutat de la banca, am mai luat niste bani de la prieteni si mi-am cumparat un Fiat Palio Weekend din 1997 full options si nu ma durut capul. In concluzie nu pot sa spun decat rusine Mercedes Benz.
    11 12
  • Mai putin crom si combinatia negru pe alb = WINNER
    1 12
  • @edi69 - "nu are aer conditionat geamuri electrice genti si ESP standard"
    hahahahahaha, are standard tot ce ai zis tu plus scaune electrice inca din 2002
    15 4
  • @edi69
    Mestere, esti sigur ca nu ai vrut sa-ti cumperi vreo macheta de la ei ???
    11 4
  • ?
    nu inteleg dece folosec pe aceasta masina imensitatea asta de motor , la un sasiu de E sau S merge dar pe asta? cred ca 25% din greutate este motorul si sub 500 cp din 6,3 cam putin
    14 2
  • si totusi...
    motorul este prea mare si greu pentru aceasta masina , se preteaza pentru E sau S dar pe C cred ca mai mult dauneaza comprtamentului rutier ( agresiv - doar este un AMG ) si sub 500 cp din 6,3 l - cam putin
    11 3
  • downsizing
    am mai spus o si o reper,mercedesul ar face bine sa inceapa o campanie de downsizing daca vor sa ajunga bmw ul.acestia din urma au inteles semnalul pietii,semnal care surprinzator l a perceput initial vw,sa nu uitam de motoarele de 1.4 tsi care au fost la vremea lor revolutionare.
    3 2
  • octavia3...
    mai oameni buni,sunt singurul care este de parere ca farurile sunt aproape identice cu octavia 2 facelift?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru