Primele imagini cu noua generatie Saab 9-5

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.07.2009
O publicatie auto germana a dezvaluit primele imagini ale mult asteptatului model suedez Saab 9-5. Vazut ca o barca de salvare, modelul va debuta in toamna la Frankfurt.

Desi mai sunt cateva luni pana la deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Frankfurt, pe internet au aparut deja primele imagini ale noii generatii Saab 9-5. Modelul premium, in care suedezii isi pun toate sperantele de salvare, a debutat in paginile revistei germane Autozeitung si mai apoi in publicatiile online de specialitate.

Designul celui mai nou model din ograda suedezilor este puternic influentat de ultimele concepte Saab. Grila traseaza liniile viitoarelor modele scandinave, profilul lateral aminteste de robustetea noului Insignia iar montantul posterior lasa sa se intrevada linia caracteristica unui coupe. In partea posterioara, blocurile optice bine proportionate traseaza un nou design si se incadreaza foarte bine intre liniile portbagajului, evidentiate de un eleron foarte discret.

Asteptat sa isi faca apritia live la Frankfurt, noul Saab 9-5 nu va putea fi admirat pe strazi decat spre sfarsitul anului. Pentru cei care isi doresc sa vada variata break sau Station Wagon, lansarea este programata la sase luni dupa debutul oficial al sedanului.

via | Autowereld

Comentarii (8)

  • Bethurbazal
    opinie
    Saab nu se lasa si asta e bine! Sper ca in viitor Saab sa revina la faima de odinioara!
    3 0
  • magarul blond
    excelent
    mi se pare doar mie sau linia stopurilor aduce putin cu cele ale lui Ford Probe IV?
    0 4
  • semtex
    hmm.. mult prea rotunjit pt gusturile mele...
    s-a cam ingrasat 9-5 ul :|
    2 2
  • 9-5 NG
    Pare simpatic. Am vazut si restul de poze, cele trei instrumente rotunde de la bord imi amintesc de cele din vechiul 99, insa acest volan nu stiu ce cauta in SAAB...
    0 0
  • LauCalin
    9-5
    Arata altfel si asta e cel mai bine in aceste vremuri in care unicitatea e o problema. Ma bucur ca totusi se mai tine cont si de traditii, forma spatelui amintind de 99 asa cum mai zicea cineva.
    0 0
  • Seamana cu Insignia
    Parca e un Opel Insignia tunat, nu foarte reusit.
    0 2
  • reusit..
    arata bine masina este chiar reusita.felicitari celor de la saab era si timpul pt ceva nou....
    0 0
  • Vad ceva insipratie din vechiul 900 si asta e bine.
    Daca ar mai umbla putin si la tehnica, sa se debaraseze mai mult de GM, Saab si-a mai castigat un admirator.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru