Primele imagini cu viitorul Renault Megane

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.04.2008
O revista franceza a publicat primele fotografii cu versiunea de productie a viitorului Renault Megane, asteptat in toamna.

Renault pregateste in toamna o noua ofensiva pe piata compactelor prin lansarea celei de-a treia generatii a modelului Megane. Odata cu oficializarea datei de lansare, in presa internationala au inceput sa circule mai multe imagini spion si ipoteze de design care au alimentat speculatiile privind designul viitorului hatchback.

O revista franceza de profil a pus insa capat acestor speculatii zilele acestea cand a publicat o serie de imagini necamuflate ale noului Renault Megane. Jurnalistii de la Auto Plus au reusit sa fotografieze versiunea coupe si cinci usi a viitorului hatchback Megane atat la exterior cat si la interior.

Fotografiile confirma inca o data faptul ca noua geeratie a modelului francez va prelua o serie de linii anticipate de conceptul Megane Coupe, dezvaluit la Geneva. Nici elementele de design imprumutate de la noua Laguna nu vor lipsi, blocurile optice fata aducand mult cu proaspat lansatul model francez.

Desi vor imprumuta aceleasi filosofii de design cele doua variante de caroserie ale noului Megane (coupe si cinci usi) se vor individualiza prin blocuri optice si alte cateva accesorii diferite.

La interior, viitorul Megane se pare ca va imprumuta volanul si linia bordului de la noua Laguna.

Megane hatchback va concura cu modele celebre deja pe piata europeana: Ford Focus si Volkswagen Golf.

via | MotorPasion

Comentarii (27)

  • asemanari....neoriginale
    seamana izbitor cu fratele mai mare scos de curand Laguna si la exterior. Speram insa ca va fi mai fiabil ca precedentul model.
    0 0
  • criticul
    se putea si mai bineeeeeeee
    tot urata e hai cu opelul astra
    0 0
  • timisoara
    seamana f mult cu GTC din profil.
    0 0
  • paul s
    design prost
    au stricat toata gama din cauza designului actual.arata mult mai bine megane II, mult mai agresiv. este valabil si pt. clio si pt. laguna. uitati-va la noul mondeo, ce agresivitate, ce sportivitate si forta emana, si priviti laguna, ce aer tamp si bleg inspira daca o privesti din fata. vor avea mari probleme din cauza asta. design execrabil. toata gama are o alura comica, caraghioasa, umila. cum poti sa vii cu mizeria asta langa noul astra, de exemplu? cum arata astra si cum arata aceasta masinuta care parca este plangacioasa?sau chiar si pe langa megane II, modelul asta e jalnic!o greseala de-asta darama rau un constructor auto.si asa va fi!eu am megane II, dar jegul asta din poze nu l-as cumpara in veci.
    0 0
  • george.b
    basina
    Aduce spre clio3,leguma 3.Nu inteleg ce e in capul sec al francezilor de compara mizeria asta cu VW sau Ford, masini net superioare.
    0 0
  • acidman
    ce uratenie
    reno avea un singur avantaj. designul.pretul nu era chiar ok, fiabilitate ioc, dar aratau bine.acum s-a dus de rapa complet.ce fata de masina chinezeasca are...
    0 0
  • sux big time
    Francezii e tampiti.Chiar e urata jucaria asta. Seamana cu de toate, si ceea ce e original la masina asta e urat.Tenta 'retro' care vor sa o dea partii din fatza nu se potriveste deloc cu silueta masinii.nota 4/10.
    0 0
  • Aiurea
    NU imi place
    Nu stiu ce au francezii astia in cap, design-ul e la pamant, cum arata un audi sau bmw si cum arata asta?! Pacat de ei ca fac masini de 100 de ani..
    0 0
  • dadada
    Francezii fac numai masini frumoase ! Si asta e la fel.Iar in privinta fiabilitatii , sunt convins ca vor fi la fel de bune si de sigure ca si pina acum.Allez RENAULT !!!
    0 0
  • chris_kssy
    cand??`
    Baietii astia mari nu vad cum arata masina??Nu ii concediaza pe designer-ii de pe acolo pt ca urmeaza sa dea faliment daca o sa o tina tot asa!
    0 0
  • Fugly....
    Toata sectia de design de la Renault se afla in coma :) ?
    0 0
  • nununu
    eu nu inteleg romanu frustrat,care nu a avut bani sa isi cumpere o masina mai scumpa, deci automat mai buna si mai calitativa si ce ma surprinde mai nou ca 1000 de oameni zic ca arata ca un kkt vine un frustrat si comenteaza ca sunt masini frumoase ,fiabile si made in Turcia sau China."Hai ca m-am distrat"
    0 0
  • Blaa......
    progreseaza....
    Haideti ca macar au schimbat cd-playerul , e ceva si asta :) . nu mai e kktu ala patratos cu 6 butoane care il gaseai de la dacia papuc la megane
    0 0
  • Bogdan
    sa zicem
    Spatele merge ... dar fata ... logo-ul firmei parca e un neg ... are un aer tamp.
    0 0
  • nasol rau
    foarte urat ce l putin din punctul meu de vedere,seamana perfect cu laguna,nustiu cat succes vor mai avea cei de la renault:(
    0 0
  • urat mai e
    ca si modelul precedent si ca si noul frate mai mare laguna... daca isi merita banii ca cele 2 modele de acum atunci putem sa facem ceva pe el
    0 0
  • florin
    pozele astea le-am vazut de cel putin 3-4 luni , cam veche stirea lor noua :)
    0 0
  • bv ma
    voi macar ati condus un renault vreo data mai mult de 10 km? vorbiti de lucruri care va depasesc. am avut un megane din dec 2000 am ajuns cu el la 400.000 km si in afara de consumabile nu am bagat banii in ea deloc ba din contra am carat sute de kg cu ea peste tot in tara si pe niste drumuri care v-ar fi deranjat fundurile de femeie. acum am un renault clio 3 de 4 luni si deja am facut 38.000 de km si am un consum mediu de 4.8/100 asa ca mai taceti din gura. cititi si voi undeva ca sunt asa sau pe dincolo si gata asta e filosofia voastra. hala "impatimiti ai automobilelor.
    0 0
  • marian_bmw
    nu mi place
    mie mi se pare urata
    0 0
  • george.b
    pai....
    Pai atunci D-le T sa iti cumperi numai Renault,pana or da faliment; eu zic sa iti mai cumperi cateva modele sa le ai pe stoc poate nu mai prinzi tinand cont ca tocmai ti-ai achizitionat unul nou si performant si cine stie cati ani si milioane de KM o sa mai mergi cu el.
    0 0
  • urata
    urata....pe langa prototip
    0 0
  • pentru dragul de "T"
    ai paispe ani nu ?! ca daca ca cand vei avea tu vreo idee mai mult decat anagramez eu aici o sa te cred ca dupa ce te-ai trezit din visele tale erotice si dupa ce ai vazut ca astia nu "e" cu tine te-ai frustrat. Este mon cher ?! Tu ai o problema existentiala. In memoria ta "cache" ti-a intrat doar un singur model de masina de care, erotic vorbind, te-ai indragostit.Bravo, dar tine pentru tine daca devii agresiv, ca esti ceea ce vorbesti si sa stii ca unii chiar au incercat questiile astea despre care tu zici ca ai experience. 400.000 de km inseamna mult, adique cel putin 50.000 de km/an facuti in medie. Asta daca tu sustii in continuare ca il ai, dar dupa cum se vede , nu se stie nimik. Deci bati usor campii. Nu tine scoumpi. Si mai mult, in timp ce ai facut, acum, in momentul asta, deja 400.000, tot asa si deja ai 38.000 de km in 4 luni cu un Clio nefericit. Asta inseamna, adica, nu-i asa ca inseamna ?! aproape 10.000 de km / luna. Mai copile !!!, scoate-ti vitaminele din meniu, ca deja derapezi intelectual. Este pentru prima oara cand ies din "tiparele" mele, dar tu meriti si ar tebui sa fii un pic...mai normal ca altfel te impaiaza astia si te baga conservat in "GUINNESS BOOK OF WORLD RECORDS".....p.s.DACA ARE CINEVA O GALEATA CU APA(sau cu orice, dar rece sa fie)...sa-l ajute, ca face scurt circuit intelecto-subliminal !!!
    0 0
  • mariussica
    eu sunt destul de multumit
    am un megan sedan din 2004. 60.000 km la bord.. probleme pana acum nu au fost decat la un moment dat cand am fost chemat la ei.. ceva la computer, o resoftare... nu stiu clar, nu m-a interesat. am amici care au megane din acelasi an si o caruta de probleme.... eu poate am avut noroc. dar sunt de principiu ca MASINA TE TINE ASA CUM O CONDUCI. DACA BAGI TALPA CA ANIMALU ASA BAGA SI EA MANA IN BUZUNARE PENTRU REPARATII! CORECT? Noul megane mi se pare urat in dragi arata mai vine "vechiul model". HRISTOS A INVIAT
    0 0
  • yuck
    Nu ma asteptam la asta de la Renault. Mai bine deloc decat asa :(
    0 0
  • dadada
    Bineinteles ca toata lumea vb........ Eu am o masina cu motor Renault care are peste 500.000 km. si merge perfect , iarna si vara. M-am plictisit , am sa o skimb dar sunt f. multumit....In orice caz n-o sa-mi iau un"cazan"nemtesc scump si urit si prost !
    0 0
  • konsilieru
    Nonsalant
    Eram sigur ca nu o sa arate nici pe departe cu ceea s-a prezentat anterior tot pe automarket. Arata prea smecher modelul. Nu-mi place cum arata laguna(fata americana pe naiba, furata de la Citroen si alte modele, sptate nepotrivit gamei). Toate modelele vor fi asemanatore: megane, clio ...
    0 0
  • pt Mach
    draga Mach, da-mi id de mess sa-ti trimit o poza cu kilometrajul de la bordul masinii despre care vorbeam in post-ul anterior si te vei convinge. Din partea mea poti sa posezi si o matura si sa te plimbi cu ea intre picioare prin oras urland in gura mare ca este lambo. de ce esti asa de ofuscat ai avut vreo masina nemteasca si ai descoperit ca nu e atat de fiabila precum le ridica unii in slavi????? pt mine esti nul vb din carti dragule... si acum ma enervez si eu un pic : ce treaba ai tu cu ce am scris eu in legatura cu masina care am avut-o???? tu ar trebuii sa postezi ceva in legatura cu articolul respectiv dar de firea proasta a romanului a iesit inca o data la iveala. bv dragule esti tare, chiar m-ai amuzat.acum te rog sa te duci sa bei un pahar de laptic si sa te gandesti ca nu toti posesorii de renault au avut ghinion. te pup dulce dragule
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru