Primele schiţe ale viitorului BMW Seria 1 cu 3 uşi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.12.2011
BMW a înregistrat deja primele schiţe ale unei noi variante pentru Seria 1. Este vorba despre versiunea cu trei uşi a moelului compact german.

Actualul BMW Seria 1 a primit critici la capitolul design, dar a reuşit să-şi atragă de partea sa şi o mare parte din fanii BMW. Constructorul bavarez vrea să ducă mai departe misiunea hatchback-ului său în clasa compactă premium şi va extinde gama lui Seria 1.

Deşi mulţi au crezut că nu va mai exista, varianta cu trei uşi, eclipsată de coupe-ul cu portbagaj al vechii generaţii, revine în scenă. BMW pregăteşte noua declinare pentru un debut în primăvara lui 2012. O dovedesc primele schiţe oferite de germani pentru înregistrarea modelului.

A doua variantă de caroserie a compactului vine cu o portieră mai lungă, menită să uşureze accesul în habitaclu pentru cei de pe locurile din spate, dar şi să ofere un aspect ceva mai sportiv. Varianta cu trei uşi va împărţi aceleaşi motorizări şi transmisii cu modelul actual.

via l autoblog

Comentarii (2)

  • plictiseala!
    8 0
  • automarket probabil prezinta corect stirea .dar primele schite suna idiot la un model care e clar ca buna ziua ca va arata exact ca varianta cu 4 usi dar mai taie din ele da-le d_reacu =))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru