Primul Chevrolet Camaro a fost vandut cu 350.000 dolari!

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.01.2009
Primul exemplar al noului Chevrolet Camaro a fost vandut cu 350.000 dolari la o licitatie din SUA.

Un american a platit 350.000 dolari pentru privilegiul de a detine un automobil a carei productie nu a inceput inca. Este vorba de primul exemplar Chevrolet Camaro, pe care proprietarul poate sa il configureze dupa bunul plac. Toti banii obtinuti in urma licitatiei vor fi donati Asociatiei Americane a Inimilor, o fundatie care instruieste publicul privind riscurile si semnele unui infarct, dar si alte probleme legate de inima.

Anul trecut, primul Corvette ZR1 a fost vandut la licitatia Barrett-Jackson pentru un milion de dolari, iar banii au ajuns la aceeasi fundatie americana. Chevrolet Camaro va fi disponibil in America incepand cu vara anului 2009, dar primul proprietar al noului model se va putea bucura de acesta mult mai devreme.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Tractor
    CE sa faci frate cu tractorul asta??? :))
    0 1
  • manelisti prosti si inculti
    titlul spune ce am vrut sa spun vizavi de comentariul tau............fac un exercitiu de imaginatie sa-mi imaginez cum arati tu si femeia ta ...daca ai asa ceva..............daca si asta e tractor inseamna ca e cel mai frumos si incarcat de istorie tractor dintre tractoarele americane de acelas gen...........MUSTANG...............CORVETE......... DODGE CHALLENGER......ETC.......
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru