Primul exemplar McLaren F1 se vinde pentru 2.600.000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.08.2010
Primul exemplar McLaren F1 ieşit de pe linia de producţie se vinde pentru suma de 2.6 milioane de euro. Supercarul i-a aparţinut lui Uwe Gemballa, fondatorul casei de tuning cu acelaşi nume.

Esential

2.600.000 de euro costă primul exemplar McLaren F1 produs de britanici.
483 de kilometri a parcus până acum supercarul.

După Cadillac-ul lui Al Capone, o altă maşină celebră este scoasă la licitaţie zilele acestea. Este vorba despre primul exemplar McLaren F1 produs de constructorul britanic.

Maşina i-a aparţinut lui Uwe Gemballa, fondatorul casei de tuning cu acelaşi nume, dispărut la începutul acestui an în Africa de Sud. Licitarea primului exemplar ieşit de pe porţile uzinei din Woking, Anglia, a fost organizată de firma de recuperare a datoriilor înregistrate de Gemballa, valoarea estimată pentru supercar urmând să mai şteargă din totalul acestora.

Preţul de la care va porni licitaţia exemplarului F1 a fost fixat la impresionanta valoare de 2.600.000 de euro. Deşi pare o sumă exorbitantă, clienţii vor fi cu siguranţă convinşi că supercarul merită banii atunci când vor privi kilometrajul. De la ieşirea de pe linia de asamblare şi până în prezent, McLaren-ul F1 nu a parcurs decât 483 de kilometri.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru