Primul teaser al noului Renault Megane CC

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.01.2010
Cel de-al doilea Megane cu acoperis hardtop decapotabil este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Iata primul teaser al noului Megane 3 CC!

Cea de-a treia generatie a lui Renault Megane va primi si o versiune decapotabila in curand. Avand in vedere ca primavara este anotimpul cel mai potrivit pentru lansarea unui model decapotabil, Renault Megane CC va debuta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Din pacate pentru fanii Renault, prima imagine a lui Megane 3 CC reprezinta un automobil acoperit cu o prelata, din care putem observa doar cateva forme subtile.

Astfel, partea frontala a lui Megane CC pare sa aiba o forma extrem de asemanatoare cu cea a versiunii hatchback, in timp ce posteriorul are o forma angulara. Profilul acestui model este destul de agresiv din ce putem observa, iar jantele care echipeaza Megane CC sunt mai lucioase decat cele care au fost montate pe prototipurile acestei versiuni de caroserie surprinse in timpul testelor.

Renault Megane CC va fi disponibil, in premiera pentru gama Renault, cu o transmisie cu dublu ambreiaj, intitulata EDC. Transmisia Efficient Dual Clutch va debuta alaturi de un motor 1.5 dCi de 105 CP si este dezvoltata alaturi de germanii de la Getrag.

Pe langa motorul dCi de 1.5 litri, Renault Megane CC va fi disponibil si cu cateva propulsoare pe benzina, posibil si cu cele din gama TCe.

Via | WorldCarFans

Comentarii (7)

  • Imaginea asta nu prea starneste nici un interes la prima vedere.
    5 1
  • Alex Radoi
    Ba starneste...
    dar dezinteres :). Se vede clar ca nu e decat alta cu curu' mare, alt coupe-cabrio disproportionat, la fel ca vechiul Megane CC, 206+7 CC, 307+8CC, Focus CC, Micra C+C, Tigra etc. si cate alte oribilitati dintr-astea or mai exista pe lume. Singura masina coupe-cabrio din clasa asta de pret mediu (adica nu Serie 3, SLK si alte navete spatiale) care arata cat de cat armonios este Astra TwinTop. Cam atat!
    4 18
  • Pastorul Baptist
    De acord despre Astra TwinTop. Restul sunt niste struto camile
    1 12
  • @Alex Radoi
    Ce se vede mah prostanacule??? Ca e acoperita in INTREGIME cu prelata! Pastreaza-ti parerile tale de "designer de mare clasa mondiala" pentru cand o vom putea admira descoperita din toate unghiurile. Megane CC a facut senzatie cu un plafon escamotabil complet vitrat, unic pe segment in vremea lui...
    10 4
  • first_yoyo
    mda
    Vechiul Megane CC avea cea mai frumoasa forma din toate CC-urile, care cum a zis si xss avea un plafon escamotabil complet vitrat. Nu avea deloc fundul mare. Nu se compara Megane CC cu 206, tigra sau micra, este cu totul alt segment.

    Doar din forma masinii, pare ca arata mai bine cea dinainte, parere personala
    10 2
  • 1.5dci pe Coupe Cabrio... wtf?
    Un Coupe Cabrio ar trebui sa reprezinte ceva mai mult decat o alta forma de sasiu... e penibil sa pui motor de 100cai diesel pe un CC. Ce face criza asta din oameni :(

    Dupa parerea mea un CC (chiar si in gama mai subtire la preturi) ar trebui sa fie mai exclusivist fata de celelalte variante de caroserie, mai entuziast nu numai prin forma ci si prin continut, ce se afla sub capota, ce se gaseste in interior. In fine, pana nu apar cifrele oficiale si motorizarile/dotarile oficiale putem doar sa speculam.

    Numai bine!
    4 7
  • va fi si un motor de 2 litri turbo (benzina/diesel)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru