Primul tuning pentru Volvo XC60

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.11.2008
Tunerii de la Heico Sportive au pus la punct un pachet de accesorii pentru cel mai nou membru al gamei Volvo: XC60.

Esential

315 cai putere dezvolta versiunea T6 a lui Volvo XC60 dupa tuningul celor de la Heico.

In timp ce majoritatea tunerilor isi indreapta atentia asupra modelelor sportive sau a celor cu origini germane, specialistii de la Heico Sportive au abordat un model proaspat lansat si nu atat de popular ca rivalii de la Mercedes sau BMW.

Primit foarte bine de publicul european, Volvo XC60 se pare ca a starnit si interesul tunerilor de la Heico. Acestia au modificat aspectul vizual al crossover-ului suedez si au imbunatatit performantele propulsoarelor.

La exterior, exemplarul modificat de Heico se individualizeaza prin panourile din plastic vopsite in culoarea caroseriei, jantele de 19 sau 20 de inch din aliaj, evacuarile duble cromate si garda la sol coborata cu 30 de mm.

Sub capota au loc insa marile modificari, propulsorul de 2.4 litri diesel fiind imbunatatit pentru a oferi o putere totala de 210 cai, fata de doar 163 si 185 de cai ai versiunilor standard. Nici versiunea de top T6, supraalimentata, cu motor V6 nu scapa de grija tunerilor de la Heico, care reusesc sa stoarca 315 cai putere, cu 30 mai multi decat varianta de serie.

via | WorldCarFans  

Taguri: Volvo, XC60, criza

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru