Programul "Rabla" aloca 10.000 de unitati pentru firme

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.06.2009
Firmele vor putea achizitiona de la 1 septembrie automobile si autoutilitare prin programul "Rabla". Guvernul a alocat 10.000 de locuri in cadrul programului pentru persoanele juridice.

Vesti bune pentru companiile care se gandeau la reinnoirea parcului auto. Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat ca incepand cu data de 1 septembrie si firmele vor putea achizitiona masini noi prin intermediul programului Rabla, destinat pana in prezent doar persoanelor fizice.

Companiile interesate de oferta guvernului vor trebui insa sa se grabeasca pentru ca doar 10.000 din cele 60.000 de locuri pentru programul de inlocuire a parcului national vor fi rezervate persoanelor juridice. In aceste conditii, cele 10.000 de masini care urmeaza a fi inmatriculate vor scoate din vistieria statului 38 de milioane de euro.

Si in cazul persoanelor juridice, prima de casare acordata de guvernul roman este de 3800 de lei.

via | Mediafax

Comentarii (2)

  • 38 mil ron
    adica in jur de 9 mil de eur ca e scump eur acum ..
    0 0
  • TVA
    Dar cum se va aplica la persoane juridice? se scade din pretul fara TVA 3800 RON sau din pretul cu TVA? Din cate stiu eu unele firme nu is platitoare de TVA, din aceasta cauza intreb.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru