Programul "Rabla" va fi lansat si in Marea Britanie

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Britanicii vor avea propria versiune a programului Rabla incepand cu luna aprilie a acestui an.

Guvernul britanic intentioneaza sa deruleze un program similar cu "Rabla". In cadrul acestui program, guvernul englez va oferi pana la 2.000 lire sterline cetatenilor care caseaza un automobile mai vechi de 9 ani si cumpara un automobil nou sau aproape nou. Britanicii vor putea cumpara si automobile second-hand cu banii primiti de la stat, cu conditia ca acestea sa nu fie mai vechi de un an.

Dacia nu va putea beneficia de acest program din cauza ca producatorul roman si-a amanat lansarea pe piata britanica. Germania foloseste cu succes o versiune similara a acestui program. Specialistii guvernului britanic considera ca acest program ar putea stimula achizitia a peste 250.000 automobile noi in Marea Britanie.

Producatorii de automobile fac presiuni de cateva luni asupra guvernului britanic pentru a introduce acest program. Guvernul britanic va anunta bugetul pe data de 22 aprilie.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • Dacia
    Ce dobitoci fara viziune baietii de la marketing .Daca lansau masina si acolo mai ciupeau poate10-15 mii de masini si din piata de acolo cum au facut la nemti.E mai simplu sa trimiti muncitorii in somaj in Decembrie decat sa te bati pt o piata de desfacere.
    0 0
  • la fel
    Sunt de acord cu tine plus ca daca raportezi pretul dacia in lire minus astia 2000 ajunge o masina noua cu 3 ani garantie la 4000 lire ceea ce e imbatabil si cred ca n-ar ramane fara clienti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru