R8 devine brutal printr-un kit de tuning PPI

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.11.2008
Tunerul german PPI a realizat un kit de performanta pentru Audi R8, modelul german transformandu-se intr-o adevarata bruta.

Esential

3.7 secunde este timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h.
332 km/h este viteza maxima a modelului german.

Tunerul Audi PPI Automotive Design si-a indreptat atentia spre unul dintre modelele care isi exprima personalitatea pe sosea foarte bine chiar si versiunea de serie. Este vorba de R8, sportiva prin excelenta a gamei Audi.

Pe langa o infatisare ceva mai nervoasa, noul Audi R8 - denumit PPI Razor GTR - ajunge la 580 CP la 7400 rpm si la 600 Nm cuplu maxim. Chiar daca cifrele nu par senzationale, tunerul german a reusit sa scoata 250 din cele 1580 de kilograme initiale ale modelului german, astfel ca performantele cresc simtitor: 3.7 secunde pentru 0-100 km/h si 332 km/h viteza maxima.

Pentru a ajunge la aceasta masa totala redusa, inginerii tunerului german au inlocuit panourile exterioare ale masinii cu unele din fibra de carbon. Noile jante au 19 inch pe fata si 20 de inch pe spate, acestea fiind incaltate cu pneuri Michelin de inalta performanta. Sistemul de frane este si el de top, etrierele avand cate 6 pistoane.

Nici interiorul nu a scapat de atentia inginerilor germani, iesind in evidenta prin pielea Onyx Nubuck si prin insertiile din fibra de carbon care completeaza atmosfera sport.

via | WCF

Taguri: Audi, PPI, R8, Stella

Comentarii (3)

  • vasilica
    ....
    Oare pentru Fiat Albea imi face si mie astia un chitt dinasta ... ca daca nu , o vand in ...
    0 0
  • Anonymous Tuning
    Bruta ce esti!
    Tuning brutal auzi...da ce i-a facut la strans de.... vezica pe saracu' R8? Ca sa nu mai vorbim de prima fraza din care m-am chinuit sa inteleg esenta:....
    "Tunerul Audi PPI Automotive Design si-a inderptat atentia spre unul dintre modelele care isi exprima personalitatea pe sosea foarte bine chiar si versiunea de serie."
    0 0
  • @Anonymous Tuning
    pai si ce nu intelegi?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru