Record: Cel mai rapid vehicul cu telecomanda atinge 259 km/h

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.07.2009
Nic Case este un american care a reusit sa creeze un vehicul controlat prin telecomanda, capabil sa atinga o viteza record de 259 km/h.

Atunci cand nu mai raman recorduri de doborat, fanaticii isi traseaza noi tinte. Este si cazul lui Nic Case, un american in varsta de 46 de ani, care a reusit sa doboare recordul de viteza pentru un vehicul controlat prin telecomanda.

"Jucaria" gandita de Case si botezata Pocket Rocket sau Schumacher Mi3 a reusit sa atinga o viteza maxima de 258 km/h, cu 48 de km/h mai mult decat recordul anterior stabilit tot de el. Cu toate acestea, creatorul vehiculului controlat prin telecomanda declara ca viteza maxima la care poate ajunge Pocket Rocket este de 320 de km/h.

Nic Case s-a dedicat acestui hobby dupa ce a suferit un grav accident de motocicleta. Pentru construirea actualului Pocket Rocket Case a muncit timp de 6 luni si a investit peste 4000 de dolari. Vehiculul controlat prin telecomanda dispune de un motoras aditional de 11 cai putere, de o baterie cu 12 celule regasita pe avioanele de agrement si un sistem de conexiune imprumutat de la elicopterele in miniatura.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Pirania
    Video
    http://www.youtube.com/watch?v=PLOGAvhyJ84
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru