Record de vanzari Mazda in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 08.01.2009
Mazda a inregistrat in 2008 o cifra record de vanzari, reusind sa livreze cu 147% mai multe unitati decat in 2007.

Esential

2.537 unitati a vandut Mazda in Romania in 2008.

Mazda a vandut in Romania in anul 2008 un numar de 2.537 unitati. Fata de anul anterior, cand s-au vandut 1.028 de vehicule, acest rezultat reprezinta o crestere cu 147%.

Modelele care au totalizat cele mai mari vanzari au fost Mazda3 (840 de unitati) si Mazda2 ( 812 unitati). Alte modele care au contribuit semnificativ la vanzarile din 2008 au fost Mazda6 ( 425 unitati) si CX-7 ( 333 unitati).

Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania subliniaza trendul crescator: “In ciuda dificultatilor economice pe care le inregistreaza piata auto, Mazda se dovedeste un brand puternic si stabil, capabil sa faca fata provocarilor.

In luna decembrie, Mazda a comercializat cu 18% mai multe vehicule pentru pasageri decat in aceeasi perioada din 2007.

Mazda va continua sa investeasca si in serviciile destinate cumparatorilor. Patru noi showroom-uri vor fi inaugurate in 2009 (in Arad, Oradea si doua in Bucuresti), numarul punctelor de vanzare Mazda ajungand la 20.

Via | Mazda Romania

Comentarii (6)

  • Am o intrebare poate ma ajuta cineva: stie cineva vreun forum dedicat Mazda (6) in tara? Am tot cautat dar se pare ca fara noroc.

    Altfel daca e cineva aici cu Mazda6, versiunea cu 6 viteze - ce experiente ati avut cu ele? Pana acum am citit numai pareri bune, cu exceptie pe o pagine din UK unde mai mult de jumatate din persoane au avut probleme cu cutia de viteze.

    merci mult de ajutor.
    0 0
  • Pilgrim
    Sa vedem anul asta
    Sa vedem anul asta cat or sa mai vanda ca Decembrie care de obicei rupe la vanzari in orice sector a fost dezastru curat anul asta pentru piata auto.

    @Dukat - www.clubmazda.ro
    0 0
  • daca ar fi o idee mai ieftine...
    Stiu ca fiabilitatea are pretul ei dar pentru mine este prea mare, daca ar fi mai ieftine cu vreo 2-3000 de euroi, m-as baga sa-mi iau Mazda, am avut intotdeauna o parere f buna despre aceste masini. Am un prieten care are o mazda din '86, arata si merge perfect chiar si dupa 23 de ani
    0 0
  • Pentru Dukat
    Am o Mazda 6 de 2 ani, cutie cu 6 trepte si nu am avut probleme cu masina. Se poate spune ca este o masina foarte reusita; eu cel putin sunt f.f. multumit de ea.
    Forumuri unde sa gasesti Mazda 6 sunt cam putine - ai de cautat cu Google si nu prea gasesti cine stie ce; ce-i drept romanii s-au axat in special pe Passat, Audi, BMW in special second. Mazda 6 second nu prea se aduc asa ca ...
    0 0
  • Pilgrim - merci mult de link; ce usor a fost si cat de mult am cautat :)
    Misu - merci pentru comment, este versiunea anterioara de 6, nu? desi nu conteaza, cutia de 6 trepte ar trebui sa fie acelasi.
    Am citit aici in careva stire ca in prima parte al acestui an o sa apara si sistemul i-stop, acesta ar fi intr-adevar interesant. + si o cutie automata (din 2010).
    Si eu am avut placerea sa conduc versiunea 1.8 benzina, ce sa spun, era super. Momentam am un 107, deci clar ca nu se compara. Momentan astept 2.2l diesel pentru un drivetest, dupa aceea mai vedem.
    0 0
  • Stefan
    Mazda 3 . model 2010
    Am vazut si condus Mazda 3, model 2010, AT. Este minunata, ceva ce nu se poate descrie. O astept in Romania
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru