Record mondial cu Mitsubishi Lancer Evolution

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 27.06.2008
Posesorii britanici de Mitsubishi Lancer Evolution se vor intruni pe 12 iulie pentru a stabili un record mondial.

Mitsubishi Lancer Register (MLR), organizatia britanica a posesorilor si admiratorilor de Mitsubishi Lancer Evolution, va incerca sa stabileasca un record mondial pentru cele mai multe automobile de acest tip intrunite in cadru unei parade. Evenimentul va avea loc pe 12 iulie pe circuitul Castle Combe din Wiltshire (Anglia) si va fi sustinut de reprezentantii locali ai Mitsubishi Motors.

"Incercarea de intrare in Cartea Recordurilor a venit in urma unei idei al unuia din membrii care a intrebat care este cel mai mare numar de Evo vazute vreodata in acelasi loc? Aceasta a fost acum un an, iar de atunci ideea a capturat imaginatia si entuziasmul tuturor celor care fac parte din MLR", a declarat Darin Frow, presedintele MLR.

Peste 300 de Mitsubishi Lancer Evolution sunt deja inscrise la eveniment si se incearca adunarea unui numar cat mai mare. Organizatorii paradei se vor ocupa, de asemenea, de colectarea unor donatii pentru Fundatia Richard Burns. Mitsubishi Motors Marea Britanie nu va fi un simplu partener al evenimentului, ci va face si o dontie semnificativa pentru aceasta fundatie.

Un reprezentat Guiness World Record va asista la eveniment pentru valida recordul mondial pentru cele mai multe Mitsubishi Lancer Evolution pe un circuit in acelasi timp.

Via | Newspress

Comentarii (1)

  • Airline Tickets
    Hi everyone. Love is, above all else, the gift of oneself.
    I am from Verde and also now am reading in English, give true I wrote the following sentence: "Find the tips on how to get the best deals on airline tickets and buy cheap tickets, sport event tickets, concert tickets, broadway shows, disney tickets."

    ;) Thanks in advance. Satin.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru