Reiter a creat un Murcielago R-GT pentru sosea

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.12.2008
Inginerii Reiter au creat un pachet de modificari pentru omologarea lui Lamborghini Murcielago R-GT pentru drumurile publice.

Din cauza ca modelele create special pentru pista de concurs nu pot circula legal pe drumurile publice, proprietarii acestora trebuie sa le conduca doar pe circuit. Acesta este si cazul lui Lamborghini Murcielago R-GT, pentru care inginerii de la Reiter Engineering au creat insa un pachet care permite omologarea supercarului pentru circulatia pe drumurile publice.

Pachetul pentru supercar contine spoilere fata si spate din fibra de carbon, jante OZ SuperLeggera, frane mai performante si suspensii imbunatatite. Evacuarea a fost mutata mai aproape de capota motorului, pentru a putea face loc amortizorului de sunet. Pretul acestui pachet de modificari nu a fost anuntat, iar modelul este un exemplar unic, dar care poate fi reprodus la cerere pentru grupul exclusivist de proprietari ai supercarului.

Via | Autoblog.nl

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru