Renault a angajat un designer de exterior de la Opel/Saab

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.04.2010
Anthony Lo, fost la Lotus, Mercedes, Saab si Opel, a fost angajat de Renault pentru a conduce biroul de Design Exterior al Grupului franco-nipon.

Renault a anuntat oficial ca noul director al biroului de Design Exterior in cadrul Grupului este Anthony Lo. Britanicul de 45 de ani vine de la GM, acolo unde a fost unul dintre coordonatorii designului pentru marcile Opel si Saab.

Anthony Lo ii ia locul lui Thierry Metroz, cel care a plecat la Citroen in 1 aprilie, urmand sa activeze sub atenta supraveghere a lui Laurens Van Den Acker, noul director de design Renault.

Lo a terminat Colegiul Regal de Arta din Londra cu diploma in designul auto si si-a inceput cariera la Lotus, in 1987. Timp de zece ani (1990-2000), Anthony Lo a lucrat pentru studioul de design Mercedes din Japonia, primind ulterior responsabilitatea de a conduce biroul de Design al Saab. Din 2004 pana acum, Lo a coordonat partea de creatie a marcilor Opel si Saab.

via | Renault

Comentarii (1)

  • Renault Design
    Dupa venirea lui Laurens Van Den Acker de la Mazda si acum a lui Anthony Lo sunt foarte curios sa vad cum vor arata noile modele ale constructorului francez.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru