Renault a deschis Centrul de Design din Romania

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 30.05.2008
Renault a inaugurat astazi noul Centru de Design al companiei, localizat in centrul Bucurestiului.

Renault a inaugurat astazi in Romania, in prezenta Primului Ministru al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, primul centru de design auto din Romania.

Centrul de design a fost creat in septembrie 2007 si are in prezent o echipa locala formata din 5 designeri si 4 conceptori de modele numerice, de sase nationalitati diferite: romana, canadiana, bulgara, rusa, slovena si franceza.

In acest centru lucreaza de asemenea 2 experti care au misiunea de a dezvolta activitati de Calitate Perceputa de Client in colaborare cu echipele de inginerie si design. Centrul de design ar putea avea 30 de angajati in 2009.

"Renault Design Central Europe contribuie la proiecte ale Grupului Renault in aceeasi masura ca si celelalte centre din reteaua noastra de design. Ca si celelalte centre, el ne ajuta sa integram tendintele locale, in special prin relatia cu scolile de design sau arhitectura. Acest lucru joaca un rol esential pentru a putea raspunde cat mai bine asteptarilor clientilor", a declarat Patrick Le Quement, Director Design Industrial al Renault.

Echipa centrului de design din Bucuresti lucreaza in prezent la proiecte legate de vehiculul care va inlocui modelul Logan si cateva derivate ale acestuia, dar si la alte proiecte pentru marcile Renault sau Dacia.

Via | Renault 

Taguri: Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru