Renault a lansat Laguna Coupe Black Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.04.2009
Renault a lansat in Franta versiunea Black Edition a modelului Laguna Coupe. Francezii ofera o serie de accesorii estetice, dar si cateva dotari noi.

Renault cauta sa intregeasca familia Black Edition cu varianta coupe a modelului Laguna. Desi se vinde numai in Franta, editia speciala s-a bucurat pana in prezent de succes multumita avantajului de 4250 de euro oferit clientului. Pachetul Black Edition, introdus acum si pe Laguna Coupe include o serie de accesorii exterioare dar si mai multe echipamente care imbunatatesc confortul pasagerilor.

Editia speciala se individualizeaza prin culoarea metalizata, aleasa dintre nuantele negru Pearlescent, gri Cassiopee si gri Platine. Aceasta este asortata cu elemente sportive cum ar fi jantele Talisman de 17 inch din aliaj si cele doua tevi de esapament cromate.

Soferul va primi si o serie de elemente care ii vor usura sarcinile la volan: faruri bi-xenon autoadaptive, card de acces, cruise control cu limitator de viteza, sase airbaguri si senzori de parcare. Ambianta din habitaclu este intretinuta de un sistem Arkamys 3D de 140W, care ofera suport pentru CD si MP3 dar si pentru conexiune Bluetooth.

Calitatea aerului este asigurata de un senzor inglobat in sistemul de climatizare automat pe doua zone.

Noul Renault Laguna Black Edition este propulsat de un motor diesel de 150 de cai putere, pretul perceput de constructorul francez fiind de 29.500 de euro.

via | Renault

Comentarii (1)

  • jegurile dracului vand numai in Franta ca in Romania sunt numai bananieri...daia ii am eu la suflet..
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru