Renault a organizat a doua ediţie a turneului de golf Fluence

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.06.2010
Renault a încercat să facă o tradiţie din turneul de golf Fluence, inaugurat anul trecut. A doua ediţie, desfăşurată săptămâna trecută, a consemnat acelaşi câştigător.

În urmă cu exact o săptămână, Renault a organizat la Bucureşti ediţia a doua a turneului de golf Fluence. Impulsionat de succesul primei ediţii, organizate anul trecut cu ocazia lansării berlinei Fluence pe piaţa din România, constructorul francez încearcă să facă deja o tradiţie din evenimentul sportiv.

Competiţia a avut loc pe terenul de golf amenajat în interiorul Clubului Diplomaţilor din Bucureşti, unde s-au strâns peste 20 de jucători clasificaţi. Ca şi anul trecut, turneul a fost câştigat de omul de afaceri coreean Young Seong, secondat de conaţionalii Kim Seong şi Lee Hoeng dar şi de românul George Stanciu.

Premii speciale ca "Nearest to the pin" şi "Longest Drive" au fost obţinute de Alexandru Noapteş, respectiv Young Seong.

via | Renault

Comentarii (1)

  • :)
    Au fost patru jucatori dintre care al patrulea a fost si romanul nostru George Stanciu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru