Renault Grand Kangoo - variantă nouă cu 7 locuri

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.03.2012
Renault a prezentat o nouă variantă a modelului Kangoo. Este vorba despre versiunea de persoane a utilitarei, capabilă să transporte până la 7 pasageri şi să ofere un portbagaj foarte generos.

Esential

400 de litri este capacitatea portbagajului atunci când se optează pentru 7 scaune în Grand Kangoo.
110 cai putere oferă cel mai puternic diesel instalat sub capota lui Grand Kangoo.

Renault introduce primăvara aceasta o nouă variantă de caroserie pentru utilitara Kangoo. Este vorba despre un derivat cu ampatament mărit, bazat pe Kangoo Maxi, dedicat însă transportului de persoane. Se numeşte Grand Kangoo şi poate fi comandat în variantă cu 5 sau 7 locuri.

Monovolumul se laudă cu o capacitate a portbagajului de 400 de litri atunci când toate cele 7 scaune sunt instalate şi 930 de litri atunci când se optează doar pentru cinci scaune. Pentru situaţii excepţionale se pot rabata cele două banchete, spaţiul de încărcare total fiind de 3400 de litri. Şi pentru că se vrea a fi un superlativ al spaţiozităţii, Grand Kangoo poate oferi şi scaunul din dreapta rabatabil pentru şi mai mult spaţiu.

Pe lângă suprafaţa de încărcare extrem de generoasă, Grand Kangoo poate oferi şi spaţiu pentru pasageri. Cei de pe locurile posterioare beneficiază de un spaţiu pentru picioare de 145 mm, iar accesul se face mai uşor graţie uşilor culisante, care permit o intrare de 636 mm.

Monovolumul rezultat din vehiculul comercial poate fi comandat doar împreună cu motorul diesel de 1.5 litri dCi, disponibil în două versiuni de putere, de 90 şi 110 cai.

Prima emite 135 g/km şi consumă 5.1 litri/100 de km, în vreme ce a doua se laudă doar cu 144 g/km şi un consum de 5.5 litri/100 km.

via l renault

Comentarii (3)

  • no luati voi si comparati acest renault cu lodgy romanesc!!!
    Asta are forme, are roti, are cam tot ce ii trebuie unei masini normale.
    de ce la unii se poate si la noi nu???
    1 11
  • Daca ar fi sa aleg as merge pe logdy nu vad de ce sa dau bani in plus pe ceva LOW!!
    5 2
  • Lodgy arata mai bine la exterior
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru