Renault Kangoo, de la 11.305 euro cu TVA

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.05.2008
Renault a lansat in Romania a doua generatie a modelului Kangoo, la pretul de pornire de 11.305 euro cu TVA.

Esential

11.305 euro cu TVA este pretul de pornire al modelului Renault Kangoo.

Renault a lansat astazi in Romania noua generatie a modelului Kangoo. Noul Kangoo a fost proiectat pe platforma de segment C, care serveste si monovolumului Scenic.

Noua generatie este cu 18 centimetri mai lunga, lucru care se reflecta integral in suplimentul de spatiu creat in interior. Portbagajul de 660 litri, in configuratia cu cinci locuri a variantei pentru persoane, poate fi extins pana la 2,8 metri cubi iar pasagerii au mai mult spatiu la dispozitie.

Versiunea de marfa, Express, a beneficiat de o crestere a capacitatii de incarcare de la cei 3 metri cubi ai primei generatii la 3,50 metri cubi.

Noul Kangoo impresioneaza prin multitudinea sistmelor de siguranta: ESP, ABS, EBA, Isofix, 6 airbaguri. Noul Renault Kangoo are carei pret de pornire de 11.305 euro cu TVA.

In prezent, gama furgonetei Renault, formata din Kangoo si Kangoo Express, este axata pe motorizarile 1.5 dCi, disponibile cu 70, 85 si 105 CP.

Taguri: Kangoo, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru