Renault organizează un concurs de design în cinstea lui R4

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Renault organizează un concurs de design care are ca scop trasarea liniilor viitorului R4. Câştigătorul va primi un exemplar R4, care a participat la raliul Monte Carlo Historique.

Pentru a celebra cum se cuvine cei 50 de ani aniversaţi de modelul Renault R4, constructorul francez organizează un concurs internaţional de design. Botezată Renault 4 Ever, competiţia are ca scop realizarea unor schiţe contemporane ale modelului celebru, încercând astfel să transpună stilul vechiului best-seller în filosofia actuală a brandului. Participanţii îşi vor putea expune propria viziune asupra viitorului Renault R4 alături de idei privind propulsia alternativă a conceptului.

Renault caută să motiveze cât mai bine participanţii la concurs şi propune premii atractive. Primul clasat va primi din partea francezilor exemplarul R4 care a participat la ultimul raliu Monte Carlo Historique, alături de fostul pilot de Formula 1, Michel Leclere. Maşina este estimată la aproximativ 15.000 de euro. Cei care se vor clasa pe locurile doi şi trei vor primi fiecare câte 5000 respectiv 3000 de euro.

Lucrările participanţilor, care vor trebui să fie cât mai complete, ajung pe masa unui juriu din care va face parte şi Laurens van den Acker, actualul designer şef al constructorului francez.

Propunerile vor putea fi prezentate în perioada 2 aprilie-16 iunie, învingătorii urmând să fie anunţaţi în luna iulie.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru