Renault pregateste un facelift pentru Laguna

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.11.2008
Lansat doar cu un an in urma, Renault Laguna ar putea primi un facelift, francezii urmand sa revizuiasca look-ul exterior.

Desi a treia generatie Renault Laguna a fost lansata cu doar un an in urma, designerii Renault ar putea pregati un facelift. Restilizarea va fi minora, aceasta urmand sa aiba loc la nivelul barelor de protectie si al stopurilor. Blocurile optice frontale vor primi lumini de pozitie cu LED-uri, conform tendintelor in domeniu, in timp ce fundalul acestora va fi innegrit in stilul regasit pe Laguna GT.

Va prezentam doua imagini cu Laguna Facelift, prezentate de revista franceza Auto Plus. Conform publicatiei franceze, facelift-ul nu va include alte schimbari in afara de cele estetice.

Renault Laguna a introdus o noua filosofie de design pentru francezi, criticata insa indelung de specialisti si chiar de fanii marcii.

Via | Carscoop

Taguri: Laguna, Renault

Comentarii (12)

  • Sa pregateasca masina electrica
    Sa pregateasca masina electrica pentru ca in 10 - 20 de ani v-a fi ...vai si amar din cauza incalzirii globale.
    0 0
  • ...
    fata arata ca draq, iar fundul de 1000 de ori mai urat decat draq.... doresc sa spun ca la fund orice iar face, cu siguranta o sa arate mai bine... dupa penultimul megan, stateam si ma gandeam ca Renault mai poate sa scoata masini si mai urate? si se pare ca DA.
    0 1
  • Marius
    imagini...
    eu nu inteleg cum poate un site "care se respecta" sa puna in stirile sale poze scanate din reviste si ziare... dar, daca filmele de pe YouTube sunt prezentate ca stiri de catre televiziunile nationale, asa ceva parca nici nu se mai observa.
    profesionisti ca intotdeauna si spam-uisti pana la capat!
    0 0
  • ptr moa
    Topica frazei tale ma lasa fara cuvinte.
    0 0
  • razvan
    ce de specialisti ..
    E plin automarket de specialisti :)). Mie unuia, imi place cum arata acum partea din spate a masinii, mai aduce a masina, cum e acum sincer nu'mi trezeste nici un interes. Asta ar putea revolutiona piata auto, daca Renault incepe sa faca facelifturi dupa un an, asta ar forta si alti producatori sa faca la fel, si am putea avea la dispozitie o gama mai placuta de la fiecare an trecut. Cat despre stirile de aici, cui nu'i convine clar poate sa nu dea click, sau ma insel ?
    0 0
  • dadada
    Francezii fac masini frumoase ! Allez Renault !
    0 0
  • sailor66
    laguna
    CATA DREPTATE AU JURNALISTII FRANCEZI!!! chiar ca e ultima sansa pentru un model ce nu a reusit sa-ncante cumparatorii...pacat de motorizarile pe care le au!!! alex,te rog, mai lasa-ne cu masinile tale frumoase...designul francez lasa de dorit! numai si numai pentru design au infiintat doua centre noi(vezi brazilia si romania)si se asteapta o schimbare radicala de forma si conceptie...te rog "da o geana" la designul MAZDA si sa-mi spui si mie care-i mai interesant si mai atragator. cu respect...sailor
    0 0
  • toeu
    acuma , hai serios... mazda chiar e mai urat ca reno :)) puteai sa dai si tu exemplu vesnica masina nemtzeasca (care in ultimu timp numa prin serviceuri o vad)
    0 0
  • cosmin
    lasati comentariile aiurea
    vorbiti prostii! am laguna 3 si este superba. Cine nu are vorbeste de ea urat, la modul sunt acrii strugurii. Nu trebuie sa placa tuturor. Este o masina rafinata.
    0 0
  • fraieri sunt multi
    sugi pula
    super masinuta
    0 0
  • marian
    Masina faina
    Nu ma incanta exteriorul, dar as cumpara-o pentru confort si motorul de 2 litri TDI, mai ales ca fiind ,,urata,, are reduceri mari de pret. Am condus modelul precedent 2TDI si e foarte puternic si silentios motorul. Am condus si actualul Passat 2TDI. Passat-ul mai stabil, dar foarte zgomotos, chiar enervant de ezgomotos, si cum a expirat garantia i-a picat turbina de 2500 euro, plus alte probleme in garantie. Laguna mai instabila , dar motorul f rafinat, iar cofortul de la Laguna 3 e mult peste cel de la laguna 2.
    0 0
  • andrei
    laguna III
    ESTE O MASINA SUPERBA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru