Renault renaste numele Gordini pe 10 noiembrie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Data de 10 noiembrie coincide in calendarul Renault pe acest an cu renasterea numelui Gordini si lansarea unei noi versiuni a modelului Twingo.

Francezii de la Renault vor prezenta noul model Gordini pe 10 noiembrie. Directorul de marketing Stephen Norman va dezvalui toate detaliile acestei marci abia in data anuntata mai sus. Cel mai probabil, divizia Gordini a celor de la Renault va oferi versiuni sportive ale modelelor existente deja in gama producatorului francez, iar primul model modificat va fi Twingo.

Gordini nu va fi o marca de sine statatoare, ci doar un nivel de echipare superior disponibil pentru modelele Renault. In cazul acesta, destinantia modelelor RenaultSport ramane sub semnul intrebarii, deoarece Renault ar produce doua versiuni de performanta ale aceluiasi model, sau nu toate modelele Renault vor beneficia de aceste versiuni, respectiv unele modele vor avea o versiune RenaultSport, pe cand altele vor avea o versiune Gordini.

In urma cu ceva vreme, Renault a anuntat ca modelele Gordini vor oferi un nivel superior de dotari, echivalent cu varful gamei, iar veleitatile sportive ale acestora au fost "uitate" din descriere.

Versiunile Gordini se vor diferentia de celelalte modele Renault prin intermediul vopselei albastre si a dungilor albe longitudinale, precum si prin dotarile oferite.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (9)

  • Dacia 1100 :)
    8 3
  • gordini, alpine, renaultsport
    Amedee Gordini a creat masini de curse..ulterior a colaborat cu Renault la motoare.Renault i-a cumparat afacerea.Au facut R8 Gordini..asta prin 64...Renault Sport si a spus cuvantul de abia prin 70 si cva cand a participat la Le Mans cu un Renault Alpine....Renault Sport, Renault Alpine si Gordini sunt un tot unitar...au facut si o sa faca in continuare istorie in crearea de masini cu un aer aparte de competitie..Deocamdata e doar o strategie de marketing....ca un pachet de optiuni,poate cine stie...poate o fi vorba de twingo ala cu injectie magneti mareli si transmisie secventiala....ASA DA......
    11 1
  • Ce mai trebuie sa resuscitezi un dinozaur?
    2 11
  • Opinie
    Poate prezinta un face-lift la ... 1100 (Renault...)!
    8 0
  • ai vrea tu...
    si as vrea si eu...

    si apoi noul Alpine...
    4 0
  • logan gordini
    cum a fost creat renault 12 gordini, mi-ar placea sa vad un dacia logan gordini
    5 1
  • ala rau
    TARANII DE LA AUTOMARKET
    Este incredibil sa permiteti o astfel de mizerie. Cum pot adminii sa lase un individ cu nikul "taranii au vw"?? Pentru ca este ofensator, pentru ca e aberant. Cunosc profesori universitari, medici arhitecti ce conduc vw. Sa inteleg ca Automarket este de acord ca ei sunt tarani. Am raportat acest abuz in repetate randuri si nimic nu se intampla, ceea ce ma duce la urmatoarea concluzie: Individul cu nikul " taranii au vw" este de fapt unul din redactorii Automarket ce cauta flame pentru trafic marit. Nu e primul user fals al lor, la fel se intampla cu mai multi "maimutoi" gica contra ce folosesc injurii si sunt foarte agresivi si nimeni nu le zice nimic, in schimb daca un user normal incearca asa ceva commentul sau este sters inediat. RUSINE AUTOMARKET, TARANII SUNTETI DE FAPT VOI!!!!!!!
    1 1
  • Texanu
    ALOOO COMPLEXATULE !
    Prietene da ce te-ai enervat asa ? nu ti-ai luat compensatele pe ziua de azi ? Sau suferi de vw cu polo 1.2 ? cunosc o multime de tarani ca tine ,,, care conduc masinile astea cum le zice ma ? ,.. din grupu VAG ... masini vagi de tot ... astia de chinuie 1.9 tdi depasind coloane la semafor crezand ca au vreo super sportiva cand ei defapt trag de o martoaga care nu poa sa faca fata egoului lor porcesc ,,,

    daca ai vreo problema cu asta ,... poti sa ma dai in judecata ...
    0 1
  • Posesor de TDI
    complexele nasc monstrii
    De ce sa resuscitezi un Dinozaur? Iote asa ca sa intrebe capete seci si mintri frustrate! Bine ca ii jignesti pe cei care au masini care nu -ti convin tie. Insa habar nu ai despre ce a insemnat Gordini in istoria automobilului. Tocmai asta e motivul pentru care eu, biet taran posesor de VW, n-am sa spun niciodata despre poesorul unei marci, indiferent care ar fi ea, ca este prost doar pentru ca are alta masina decat cele pe care le agreez eu. Dar pentru asta iti trebuie cateva cunostiinte in plus. De ce au resuscitat italienii Fiat 500 sau Lancia Delta (apropos, ai auzit vreodata de Lancia Delta sinistrule anti VAG ???!!!), de ce au fost resuscitate branduri gen Maybach sau Bugatti despre care capul tau patrat crede ca au avut o existenta neantrerupta? Organul care se gaseste sub calota ta craniana si care ar trebui sa poarte numele de creier, ar trebui sa priceapa ca sunt si oameni care stiu ce inseamna traditia si performanta si le apreciaza in curtea oricarui producator s-ar gasi ele si indiferent daca traditia respectiva inseamna renasterea unei masini scumpe sau a uneia care se adreseaza tuturor.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru