Renault suspenda productia Logan in Rusia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.12.2008
Uzina Renault de la Moscova care produce Renault Logan va lua o pauza de o luna din cauza scaderii cererii.

Esential

1 luna este pauza fortata pe care o vor lua abgajatii Renault de la fabrica din Moscova.

Problemele financiare de la nivel global se rasfrang asupra uzinelor din intreaga lume. Dupa ce Dacia a anuntat ca intrerupe pentru trei saptamani activitatea la Uzinele din Mioveni din cauza cererii scazute pentru masini in aceasta perioada, compania-mama procedeaza identic la Moscova, acolo unde productia din fabrica Avtoframos va fi oprita intre 12 si 31 decembrie.

Angajatii uzinei care produce Renault Logan, cel mai vandut model construit de un producator strain, vor fi astfel intrun concediu prelungit de Sarbatori, de circa o luna, avand in vedere faptul ca zilele libere acordate de statul rus se intind si intre 1 si 10 ianuarie.

"A fost singura decizie pe care o putea lua in conditiile actuale", a declarat purtatorul de cuvant al Renault in Rusia, acesta adaugand ca aceasta masura permite evitarea unor concedieri.

Suspendarea productiei Renault din Rusia este prima actiune de criza a unui constructor strain cu sit de productie in cea mai intinsa tara din lume.

via | Autoactu

Taguri: Logan, Renault

Comentarii (3)

  • Logan lover
    Ligheanu` meu scump si iubit:X:X
    sunt convins 100% k loganu` facut de rusnaci e mai tzapan decat rasnitele de la mioveni de 10 ori ...!!!! :D
    0 0
  • Dumitru
    Daca taceai...
    Toate Loganurile fabricate in lume sunt asamblate din piese care provin de la centrul CKD din Mioveni. Asa ca Loganul ala "facut de rusnaci" are cam 70% componente din Romania. Nu ma astept sa fii mandru de asta, dar pe viitor o sa eviti poate sa te faci de ras vorbind despre lucruri pe care nu le cunosti...
    0 0
  • Si in ianuarie uita sa mai deschida fabrica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru