Renault Twingo adopta moda personalizarii

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.02.2009
Fanii modelului Twingo vor avea posibilitatea de a-si personaliza masina cu ajutorul unor accesorii multiple pregatite de Renault.

Moda personalizarii, lansata de Fiat 500 in urma cu doi ani, este adoptata incet, incet si de ceilalti constructori auto care activeaza pe acest segment. Este cazul celor de la Renault, care vor dezvalui in cadrul evenimentului Paris Personalization, Technology and Mechanical Sports o linie de accesorii pentru modelul urban Twingo.

Mostrele de personalizare vor fi doua exemplare Twingo, botezate Angel si Devil, care vor ingloba o serie de accesorii oferite de constructorul francez. Ambele exemplare au primit jante de 17 inch din aliaj, etriere vopsite, culori contrastante ale caroseriei si finisaje negre.

Renault va prezenta alte 45 de optiuni de personalizare, francezii oferindu-le clientilor posibilitatea de alege carcase noi pentru oglinzile laterale, viniluri, spoilere vopsite in culoarea caroseriei. Cei fara inspiratie pot alege temele deja gandite de francezi: "La Parisienne", "Eiffel", "Boomerang", "Chekerboard" sau "Rainbow".

via | WCF

Comentarii (1)

  • frumusel...
    As vrea sa am unul, doar daca ar avea 250 de cai:)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru