Rolls Phantom Coupe, productia pe un an epuizata

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.03.2008
Rolls Royce a anuntat ca a epuizat stocul pe un an de zile al noului Phantom Coupe, dezvaluit marti la Geneva.

Esential

200 de exemplare Rolls Royce Phantom Coupe au fost deja comandate.

Rolls Royce se afla pe o continua panta ascendenta, constructorul britanic de lux inregistrand un succes total odata cu lansarea noii variante coupe a modelului Phantom. Publicul se pare ca a indragit imediat ideea unei limuzine coupe, noul model dezvaluit in premiera la Geneva incarcand deja listele de asteptare ale britanicilor.

Potrivit unui comunicat de presa, emis de Rolls Royce, 200 de exemplare Phantom Coupe au fost deja comandate, aceasta cifra insumand de fapt intreaga productie anuala. Contrar asteptarilor, o treime din cei 200 sunt clienti noi pentru Rolls Royce.

Decizia de a crea o varianta mai sportiva, inspirata de modelele clasice RR a fost se pare foarte inspirata si in cazul celuilalt model pregatit de constructorul britanic: Phantom Drophead Coupe. Decapotabila limuzina de lux a fost vanduta ca "painea calda", stocul fiind epuizat pana in vara lui 2009.

Se pare ca cei care isi doresc o limuzina trebuie sa dispuna si de o rabdare de fier, nu numai de capitalul financiar destul de mare.

Comentarii (3)

  • Acum 2 ore am vazut un model negru, acoperis textil, jante cromate si numere de Bucuresti la un semafor pe Trafic Greu.Nu obisnuiesc sa postez pe net dar ori cineva a depus mult efort sa "imbrace" o masina comuna cabrio in straie de gala, ori Romania chiar e tara tuturor posibilitatilor.(nu ma ocup cu "pescuitul" si nici nu am nevoie de ochelari)
    0 0
  • da
    La asa masina , asa vinzari.....R.R. !
    0 0
  • asa da
    super masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru