Rolls-Royce a chemat cei mai fideli 100 de clienţi ai mărcii la o cină inedită în uzina proprie

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.06.2012
Dacă te califici financiar în galeria selectă ai clienţilor Rolls-Royce, participi la evenimente cu adevărat exclusive. Aşa este şi cina inedită organizată de marca britanică chiar în fabrica sa din Goodwood.

Fabrica Rolls-Royce din Goodwood, Marea Britanie a fost gazda unui eveniment inedit organizat de producătorul de lux pentru cei mai fideli 100 de clienţi ai mărcii. Aceştia au avut ocazia unică de a lua cina într-un cadru neobişnuit: chiar pe linia de asamblare a modelelor Rolls-Royce, într-un "restaurant" inventat de marca din Albion într-una dintre clădirile în care sunt produse modele brandului.

Oaspeţii de onoare Rolls-Royce au ajuns la Goodwood fie cu elicopterul, fie cu o gamă de Rolls-Royce Phantom cu şofer şi au fost primiţi pe covorul roşu de membrii echipei de management ai companiei. 

Pe lângă mâncărurile alese, cei 100 de clienţi norocoşi care au avut ocazia să facă astfel o vizită complet neobişnuită la fabrica Rolls-Royce au fost răsfăţaţi cu muzica unui cvartet de coarde şi au avut în jur maşini de colecţie din istoria mărcii.

via | Rolls-Royce

Taguri: Rolls-Royce

Comentarii (4)

  • Ceva neobisnuit dar cu adevarat este ceva super!!!
    17 3
  • arkkan
    asta se cheama fidelizare.
    4 0
  • cu snobismul de rigoare s-a lasat cu o cantina in sectie montaj la RR .... sper ca piftia si sarmalele au fost pe gustul pasionatilor de automobile "british volga" clasa luxokitsh ...... piele de mahon cu incrustatii de cascaval de crevedia ...... bonapetito folks !!!
    0 4
  • florin
    Da' nea JiJi Becali nu a fost invitat?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru