Romeo Ferraris prepară Audi RS6

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 30.01.2011
Italianul Romeo Ferraris a creat un kit de performanţă pentru Audi RS6. Mulţumită aacestuia, modelul german dezvoltă 720 de cai şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde.

Tunerul italian Romeo Ferraris a pregătit o supriză pentru fanii constructorului Audi. Acesta a creat un pachet de performanţă pentru RS6, iar kit-ul pentru propulsor vine în două versiuni. Prima dintre acestea îi oferă modelului german un plus de 51 de cai şi 110 Nm. Romeo Ferraris a ajuns la aceste cifre prin recalibrarea unităţii ECU şi prin montarea unor filtre de aer sport.

În ceea ce priveşte cea de-a doua versiune a pachetului tunerului italian, aceasta îi oferă modelului german un plus de 140 de cai şi 200 Nm. Astfel, Audi RS6 dezvoltă 720 de cai, putere ce îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde, iar viteza maximă cu care poate rula a crescut la 330 km/h.

Surplusul de putere a fost obţinut prin recalibrarea unităţii ECU, înlocuirea sistemului de evacuare, eliminarea pre-catalizatoarelor şi montarea unor catalizatoare metalice performante. Pentru ca ecuaţia să fie compltă, italianul a înlocuit sistemul de frânare cu unul de provenienţă Brembo.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • AllanHeron
    Audi RS6 noul model care debuteaza nu acesta?
    1 1
  • Acest A6 spune mai multe decat noul A6 care este un A4 mai mare.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru