S-au incheiat ofertele pentru Jaguar si Land Rover

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.12.2007
Analistii economice au estimat ca valoarea inaintata de companiile concurente se afla undeva intre 1.5 si 2.2 miliarde de $.

Esential

1.5 miliarde de dolari este suma minima licitata de cele trei comapnii pentru Jaguar si Land Rover.

Jaguar si Land Rover sunt tot mai aproape de a-si gasi un proprietar, conducerea Ford anuntand ca perioada de ofertare pentru cele doua branduri britanice s-a incheiat. Pana in prezent, doar Tata Motors, Mahindra & Mahindra si One Equity Partners si-au exprimat dorinta de a prelua conducerea asupra celor doi constructori.

Potrivit unor analisti economici, ofertele sunt cuprinse intre 1,5 si 2.2 miliarde de dolari, insa aceste valori se vor modifica in momentul finalizarii tranzactiei. Surse din interiorul Ford au declarat ca ofertele sunt competitive si ca va fi o decizie grea pentru consiliul de conducere al constructorului american.

Tot o persoana din staff-ul Ford a declarat in cursul acestei saptamani ca va anunta castigatorul licitatiei pentru Jaguar si Land Rover, pana la sfarsitul acestui an sau la inceputul lui 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru