Saab 9-1X, primul teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.02.2008
Saab a publicat astazi primul teaser oficial al viitorului hatchback premium 9-1X, care va debuta la Geneva.

Saab se pregateste intens pentru salonul ce isi va deschide portile luna viitoare la Geneva, constructorul suedez anuntand deja ca va dezvalui un concept revolutionar. Premiera mondiala, anuntata pentru Geneva, urmeaza sa largeasca gama constructorului scandinav cu un nou model hatchback.

Potrivit unor surse din interiorul GM, Saab pregateste un concurent puternic pentru BMW Seria 1 si Audi A3, botezat 9-1X. Desi nu a publicat deocamdata nicio informatie oficiala, Saab a decis ca un teaser al viitorului concept ar mai indulci asteptarea. Cu toate acestea, imaginea publicata astazi de oficialii suedezi nu elucideaza misterul viitorului concept, formele neputand fi deslusite.

Viitorul hatchback premium, pe care Saab il va introduce pe piata europeana, va imprumuta linii de design de la conceptul Aero X si va fi dezvoltat pe platforma deja existenta a modelului Opel Astra. Gama de motorizari ar urma sa fie acceasi cu a modelelor existente in gama, cele mai interesante versiuni urmand sa fie unitatile pe benzina de 1.6 litri si de 2.0 litri, supraalimentata.

Comentarii (2)

  • forme tata
    pai formele nu prea se disting dar dupa umbre pare un concurent serios!
    0 0
  • frumoasa
    cred k o sa rupa gura targului.pare mai agresiva si sportiva tot odata decat bmw seria 1.st f curios sa o vad ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru