Saab 9-3 Convertible sarbatoreste 25 de ani

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.11.2008
Saab va sarbatori 25 de ani de existenta a modelelor decapotabile din gama cu o versiune 9-3, botezata Special Edition.

General Motors se va folosi de editia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles pentru a celebra inca o data 25 de ani de la primul Saab decapotabil. Dupa ce in aceasta vara a impresionat cu Saab 9-3 Yellow Edition, GM va aduce la salonul american o noua versiune aniversara: Saab 9-3 Convertible Special Edition.

Pentru a individualiza versiunea aniversara, inginerii Saab au incercat sa transpuna o serie din elementele de design intalnite pe 9-3 Turbo X. Astfel, cei care vor avea ocazia sa il vada pe viu vor putea observa spoilerul si volanul imprumutat de la 9-3 Turbo X, precum si finisajele interioare din fibra de carbon si insertiile din praguri.

Asemeni versiunii Aero, 9-3 Special Edition preia doua tevi de esapament cromate, un deflector fals pentru spoilerul spate si jante de 17 inch, cu cinci spite, din aliaj. La exterior, potentialii clienti vor putea alege dintr-o paleta de trei culori pentru caroserie: Jet Black, Carbon Grey si Bright Champagne.

Sub capota versiunii Special Edition se va afla un propulsor de 2.0 litri supraalimentat conectat la o transmisie manuala cu sase rapoarte sau automata cu cinci trepte.

Pentru toate aceste accesorii si pentru ocazia de a intra in posesia unei versiuni aniversare, Saab va percepe un pret de 46.725 de dolari, atunci cand 9-3 Special Edition va ajunge in showrrom-uri, la inceputul lui ianuarie 2009.

via | CarScoop  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru