Saab 9-3 facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.09.2010
Saab 9-3 primeşte un facelift şi motorizări mai economice la Salonul Auto de la Paris din octombrie. Interiorul modelului suedez va beneficia de materiale de calitate superioară.

Facelift-ul lui Saab 9-3 va debuta la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Modelul va primi un aspect inspirat din cel al fratelui său mai mare şi va beneficia de motorizări noi şi mai economice. Potrivit primelor informaţii, consumul de carburant va fi îmbunătăţit cu 12%, iar aerodinamica modelelor va fi perfecţionată. Totodată, transmisiile vor avea rapoarte noi, iar anvelopele utilizate până în prezent vor fi schimbate cu un nou model, care va furniza o economie suplimentară de carburant. Bara de protecţie spate va avea o formă diferită, iar portierele vor primi ornamente noi.

Pe lângă modificările menţionate mai sus, modelul primeşte un set de jante de aliaj de 19 inch preluate direct de la fratele său mai mare, alături de două culori noi. Astfel, clienţii vor putea comanda noul 9-3 facelift atât într-o nuanţă de maro, cât şi într-o nuanţă nouă de argintiu. La interior, schimbările vor fi imperceptibile, dar anumite materiale vor fi înlocuite cu elemente de calitate superioară, pentru a aduce modelul suedez cât mai aproape de rivalii săi din segmentul premium.

Gama de motorizări a lui 9-3 facelift va include atât motorizări diesel care vor oferi 130, respectiv 150 CP, cât şi motoare pe benzină de 2.0 litri care vor furniza un maxim de 220 CP. Consumul motorizărilor diesel a fost redus cu 12%, în timp ce puterea lor a crescut cu 10, respectiv 20 CP.

Unitatea 1.9 TtiD de 180 CP va emite doar 119 grame de CO2 pe kilometru.

Via | Highmotor

Comentarii (3)

  • Adica al treilea facelift? Nu am mai auzit de o masina care sa ajunga la al treilea facelift.
    0 1
  • @LauCalin
    Actualul Audi A6 este tot la al treilea facelift.
    1 0
  • @denon
    Mda, asa e. Uitasem de A6 :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru