Saab va dezvalui in acest an noul 9-3X si noua generatie 9-5

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.01.2009
Intr-un comunicat oficial emis astazi Saab anunta ca va dezvalui in cursul lui 2009 noua generatie a modelului 9-5 si versiunea 9-3X.

Chiar daca pentru Saab nu se anunta vremuri bune in viitor, General Motors neglijand practic subsidiarul sau suedez, scandinavii promit doua premiere mondiale anul acesta. Constructorul de modele premium a anuntat oficial ca in decursul lui 2009 showroom-urile sale din toata lumea vor gazdui noua generatie 9-5 si versiunea 9-3X.

Despre viitorul 9-3X nu se stiu inca foarte multe, speculatiile indicand o versiune cu o garda la sol mai mare, asemanatoare cu ce a modelului Subaru Outback. Tractiunea integrala va fi asigurata probabil de o varianta imbunatatita a sistemului Haldex, regasita pe actualul Turbo X.

Viitorul 9-5 va fi un model dezvoltat pe platforma Epsilon II si va introduce noi linii de design alaturi de filosofia traditionala. Primele fotografii spion au inceput deja sa apara in presa, deci ne putem astepta la un debut surprinzator al versiunii concept in cadrul Salonului de la Geneva.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru