Saab va prezenta noul 9-5 Griffin la Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 24.12.2008
Saab va prezenta la Salonul Auto de la Detroit noul 9-5 Griffin.

Saab va prezenta noul 9-5 Griffin Edition la Salonul Auto de la Detroit. Acesta are un motor cu patru cilindri,de 2.3 litri, care dezvolta 260 CP. Clientii pot opta intre o transmisie manuala cu cinci trepte si o transmisie automata cu cinci trepte.

Saab 9-5 Griffin se diferentiaza de modelul standard prin grila fata cu finisat crom mat si prin ornamentele cu acelasi finisaj din jurul farurilor. Versiunea sedan a acestui model are un spoiler pe capacul portbagajului, pe cand versiunea SportCombi are un spoiler pe luneta si bare pentru bagaje suplimentare pe capota.

Aspectul exterior este completat de jantele din aliaj de 17 inch si siglele Griffin aplicate aripilor fata.Interiorul lui 9-5 Griffin are un finisaj lucios, iar volanul, maneta schimbatorului de viteze si maneta franei de mana sunt imbracate in piele care a fost cusuta cu ata in doua culori. Echipamentul standard a fost imbunatatit, modelul primind un sistem de parcare cu spatele si oglinzi exterioare heliomate care se pot plia automat.

Modelul va fi disponibil la dealerii Saab incepand cu ianuarie 2009.

In Statele Unite ale Americii, versiunea sedan a lui Saab 9-5 Griffin are un pret de pornire de 42.775 dolari, pe cand versiunea SportCombi pleaca de la 44.045 dolari. 

Via | Carscoop

Taguri: 9-5, Detroit, Griffin, Saab

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru