Salonul Auto de la Detroit a bifat 715.000 de vizitatori

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.01.2010
Editia de anul acesta a Salonului Auto de la Detroit a consemnat un numar de vizitatori mai mare cu 65.000 de oameni decat in 2009.

Inceputul lui 2009 a adus o grea lovitura pentru industria auto, Salonul Auto de la Detroit fiind marcat de o serie de absente importante. Anul acesta insa, lucrurile au revenit pe un fagas normal, cel putin judecand dupa numarul constructorilor prezenti si cel al publicului vizitator.

Sam Locricchio, un purtator de cuvant al organizatorilor, a declarat ca numarul vizitatorilor a crescut in acest an cu 65.000 de oameni, comparativ cu editia din 2009. Mai exact, anul acesta 715.000 de vizitatori au trecut pragul halei expozitionale.

"Tinta noastra a fost aceea de a ne apropia cat mai mult de pragul de 700.000 de vizitatori. Din fericire am reusit sa depasim aceasta cifra chiar daca activitatea unei zile a fost perturbata pentru cateva ore din cauza unui incendiu minor", a declarat Locricchio.

Se pare ca rezultatele pozitive se datoreaza unor factori marunti dar foarte importanti, cum ar fi: o saptamana de succes dedicata presei, speranta ca industria auto isi va reveni si bineinteles conditiile meteo.

Desi publicul a fost mai numeros, numarul jurnalistilor prezenti la eveniment a scazut de la 5500 in 2009 la doar 5000 anul acesta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru