Schiţele care anunţă designul viitoarei generaţii Volvo XC90

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.11.2011
Studioul de design Volvo din California a dat publicităţii o serie de schiţe ale viitorului XC90, SUV-ul care există pe piaţă din 2002.

Esential

2014 este anul în care vom vedea noua generaţie Volvo XC90.

Deşi mai sunt aproape patru ani până când vom vedea pe piaţă o nouă generaţie a longevivului XC90, Volvo ne prezintă deja o serie de schiţe care încearcă să traseze linia de design după care se va ghida SUV-ul.

Cele patru schiţe publicate astăzi cochetează cu patru forme moderne pe care am putea să le vedem în viitor. Fiecare propune un unghi diferit al montanţilor, un design distinct pentru blocurile optice şi un profil dominat de mai multe tipuri de linii. Toate cele trei ipoteze, publicate oficial de studioul Volvo Camarillo, biroul de design al suedezilor, deschis în California, încearcă să scoată un model capabil să înlocuiască actualul XC90, existent pe piaţă din 2002.

Indiferent de schiţa pe care o vor alege membrii consiliului, Volvo va folosi pentru dezvoltarea lui XC90 noua Scalable Platform Architecture, o nouă generaţie de motoare diesel şi benzină cu patru cilindri precum şi un ansamblu hibrid. Informaţiile oficiale vor fi publicate pe măsură ce ne apropiem de data lansării, programată abia în 2014.

via | egm

Comentarii (3)

  • saracul
    zici ca-i un batranel cu proteza cazuta
    5 20
  • Parodie
    Noul Volvo XC90 de la 30.000 Euro! Design ezxtrem de atractiv, tehnologii moderne. Tot ce ti-ai pute dori de la o masina! Din 2020 in Showroom-urile di toata Europa!!
    2 8
  • bai chiar zic...
    ...ca asta are deja 10-15 ani.
    Designul este inspirat din ultimile concepte ale lui volvo.
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru