Se interzice fumatul in masina?

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.06.2007
Fumatul in masina va creste semnificativ dupa ce acest obicei va fi interzis in locurile publice, fapt care va aduce dupa sine alte consecinte.

Fumatul in masina va creste semnificativ dupa ce legea interzicerii fumatului in locurile publice va intra in vigoare la nivelul tarilor din Uniunea Europeana.

Numeroase sondaje au aratat acest lucru, fapt pentru care diverse asociatii s-au autosesizat si intentioneaza sa propuna legi prin care fumatul in masina sa fie permis doar in anumite conditii sau chiar deloc.

Astfel, in Marea Britanie exista voci, din partea institutiilor care lupta pentru protectia copiilor, care sustin sa se interzica fumatul in masinile proprii in cazul in care in habitaclu se gasesc pasageri sub 16 ani. Vizavi de acesta chestiune, cateva state din SUA au adoptat deja o astfel de legislatie.

Lasand la o parte acest aspect, vor interveni diverse asociatii care sunt ingrijorate de efectele fumatului la volan asupra sigurantei traficului.

Comentarii (2)

  • altceva mai bun nu au de facut?
    tinand cont ca fumatorii devin iritati atunci cand nu fumeaza, eu ma intreb daca nu cumva e absurd sa interzici fumatul si sa dai in altele... un sofer nervos e cel mai bun sofer, nu-i asa?
    0 0
  • foarte bine
    SA SE INTERZICA VANZAREA TIGARILOR. ARE CINEVA CURAJ? NU. PENTRU CA UNII CASTIGA BANI FRUMOSI DE PE URMA VICIILOR...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru