Seat a lansat o colectie de accesorii pentru gama sa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.12.2008
Seat a lansat o gama de accesorii estetice si de confort pentru modelele sale.

SEAT incearca sa isi faca gama de modele mai atragatoare prin adaugarea a doua pachete de accesorii estetice si de confort in linia optionalelor. Cele doua pachete se numesc Style si Proctection. Pachetul Style contine un kit decorativ pentru bord, un set de capace de oglinzi cromate si un cablu de conectare al mp3-playerelor sau iPod-urilor.

Pachetul Protection contine o serie de accesorii care ajuta posesorii de Seat sa isi depoziteze si sa transporte mai usor bagajele in automobilele lor. Printre acestea putem include elemente precum aparatori pentru praguri, adaugiri la elementele de interior, precum si bare pentru montare a portbagajelor aditionale pe capota.

Modelele care pot beneficia de noile pachete sunt Ibiza, Ibiza SC, Leon, Altea, Altea XL, Freetrack 4 si Alhambra. Pe langa aceste doua pachete optionale, clientii vor primi cadou o vesta reflectorizanta si un triunghi refrectorizant.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • ibiza
    Dar ce se intampla..? nu se vand...? mai dau ku oja...ku ruj..putin?
    :D::)
    f skumpa jukaria fata de ce ofera...exagerat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru