Seat a prezentat Conceptul IBE la Geneva

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 02.03.2010
Seat a dezvelit in cadrul Salonului Auto de la Geneva Conceptul IBE. Acesta va servi spaniolilor drept punct de plecare pentru viitoarele modele.

SEAT a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva conceptul unui coupe sportiv botezat IBE. Dimensiunile acestui concept il recomanda ca un frate mai mic al lui Volkswagen Scirocco, IBE masurand 3.780 mm in lungime, 1.800 mm in latime si 1.220 mm in inaltime. Designerii au desenat rotile fata si spate cat mai aproape de extremitatile masinii, au adoptat o linie prelungita a plafonului, au conceput capota cu o inclinatie mare si au ales jante din aliaj de 19 inch, toate acestea pentru a accentua si mai mult sportivitatea conceptului spaniol.

In ceea ce priveste interiorul, oficialii Seat nu au prezentat fotografii cu acesta, insa au declarat ca IBE va fi un model cu patru locuri. Conceptul prezentat de Seat foloseste un propulsor electric care livreaza 102 cai putere, dezvolta un cuplu motor de 200 Nm si foloseste o baterie litiu-ion, montata in partea din spate a masinii. Conceptul IBE accelereaza de la 0 la 50 km/h in 3.4 secunde, iar sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 9.4 secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima pe care o poate atinge conceptul spaniol, acesta poate accelera pana la 160 km/h.

Oficialii Seat au declarat ca acest concept va servi drept ADN pentru realizarea viitoarelor generatii ale modelelor Seat si ca va avea un impact considerabil asupra acestora.

Via | Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru