Seat a prezentat guvernului spaniol un prototip hibrid

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.01.2009
Seat pregateste a prezentat guvernului de la Madrid un prototip hibrid, construit pe baza modelului Leon.

Esential

2014 este anul in care ar urma sa apara in serie modele electrice marca Seat.

SEAT a inceput munca la un tren de rulare hibrid. Marca grupului VW va prezenta guvernului spaniol proiectul unui model hibrid, in cadrul unui eveniment special, organizat la Centrul Tehnic al companiei.

Motorul electric al viitorului model va avea o putere de 47 cai si va putea ajunge la o viteza maxima de 100 km/h. Prototipul electric, deja construit, are o autonomie de 50 km, dar acest capitol va fi modificat pana la lansarea programata in 2014.

Proiectul prezentat de Seat guvernului de la Madrid prevede existenta si unui motor cu combustie interna, care sa asigure vehiculului deplasarea in afara oraselor.

Prototipul Seat este bazat pe modelul Leon si foloseste pentru alimentarea motorului electric o baterie pe litium-ion. Proiectul spaniolilor are menirea de a pune Seat intr-o anumita directie privind protectia mediului. Se pare ca Seat urmareste un sprijin guvernamental pentru acest proiect.

Via | Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru