Seat Ibiza ST, prima schita oficiala

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.04.2009
Seat a publicat astazi prima schita oficiala a viitorului Ibiza break. Cel de-al treilea membru al gamei Ibiza a fost desenat de fostul designer Lamborghini.

SEAT pregateste cu mare atentie lansarea unei versiuni break a modelului de clasa mica Ibiza. Spaniolii au publicat astazi o schita a viitoarei derivatii de caroserie, asteptata sa debuteze in showroom-uri abia la inceputul anului viitor. Cel de-al treilea membru al gamei Ibiza va marca debutul brandului spaniol pe segmentul break-urilor de clasa mica, alaturi de Skoda Fabia Combi sau Peugeot 206 SW.

Viitorul Seat Ibiza ST va pastra liniile de design ale brandului dar va incerca sa ilustreze o sportivitate accentuata. "Vinovat" de designul viitorului model se va face chiar Luc Donkerwolke, fostul designer Lamborghini, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la adevarate linii sportive.

Momentan nu exista informatii despre gama de motorizari, dar ne putem astepta ca sub capota Ibizei ST sa se regaseasca aceleasi unitati diesel si benzina folosite de variantele cu cinci si trei usi.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru