Seat Leon, al cincilea kit de tuning marca Je Design

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.09.2008
Nemtii de la Je Design au pregatit o serie de modificari exterioare si tehnice pentru actuala generatie Seat Leon.

Casa de tuning Je Design, specializata in modificarea modelelor produse de brandul spaniol SEAT, a dezvaluit un nou pachet aerodinamic pentru Leon.

Tunerul german ofera un bodykit care include un nou spoiler fata, lumini LED inglobate in acesta, o grila redesenata, praguri laterale si un spoiler posterior care gazduieste patru tevi de esapament cu diametrul de 90 mm.

Je Design nu promite numai un aspect exterior mai agresiv, nemtii operand o serie de modificari si la nivelul motorului. Prin recalibrarea sistemului ECU, tunerii au reusit sa stoarca 176 de cai din propulsorul standard de 140 cai putere. Cuplul motor creste si el pana la valoarea de 405 Nm, cu 85 de Nm mai mult decat ceea ce oferea versiunea de baza.

Pachetul Je Design este completat de o suspensie ajustabila care poate cobora garda la sol cu 35 pana la 65 de mm. Jantele de 19 inch din aliaj gazduiesc etriere cu patru pistoane.

via | WorldCarFans

Taguri: Je Design, Leon, Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru