Sedan chinezesc bazat pe Mazda6

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 17.04.2008
Besturn B50 este un nou sedan chinezesc, bazat pe Mazda6, care va fi dezvaluit de FAW la Salonul de la Beijing.

Producatorul chinez First Automobile Works va prezenta la salonul auto de la Beijing un sedan nou numit Besturn B50. Modelul are un design nou desi se bazeaza pe vechea platforma a lui Mazda6, lucru rezultat din colaborarea cu constructorul japonez care dateaza de la inceputurile anilor ’90.

Besturn B50 va fi echipat cu motoare pe benzina cu patru cilindri de 1.6 si 2.0 litri de creatie proprie. In decursul acestui an, chinezii intentioneaza sa lanseze si o versiune hibrid a acestui model, o combinatie intre un motor pe benzina si unul electric.

Constructorul chinez are deja in gama sa un model hibrid, fiind vorba de o versiune locala a lui Prius. FAW a realizat hybrid-ul in urma unei colaborari cu Toyota.

Via | Motor Authority

Comentarii (2)

  • Arata bine
    Arata mai bine decat ultimul model Laguna... de fapt orice arata mai bine decat hidosenia aia. Sunt convins ca la partea de siguranta insa, e praf.
    0 0
  • Photoshop?
    Orice masina arata mai bine in poze :( Ma intreb cu ce staniol e facuta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru