Seful Spyker, victima unui atentat in Moscova

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.03.2009
Alexander Antunov, patronul celor de la Spyker, a fost atins de cinci gloante si ranit grav dupa un atentat care il viza.

Bancherul rus Alexander Antunov, patronul companiei Spyker, a fost ranit grav dupa ce acesta a fost victima unui atentat in plin centrul Moscovei. Antunov a fost impuscat de cinci ori in stomac, piept si brate in timp ce iesea din resedinta personala impreuna cu bodyguarzii sai. Unul dintre acestia a fost si el ranit, fiind impuscat in picior.

Conform politiei din Rusia, atacatorii au reusit sa traga 18 focuri de arma, politia cautand inca indicii care sa duca la identificarea acestora. In acest moment, politia suspecteaza faptul ca omul de afaceri a fost atacat din cauza afacerilor pe care le detine, Antunov (35 de ani) avand o avere totala de 3.5 miliarde de euro.

"Alexander Antunov se afla in stare grava la spital, el si garda sa de corp aflandu-se la sectia de terapie intensiva", a declarat Viktoria Tsiplenkova, unul dintre procurorii care investigheaza cazul. Conform medicilor, ranile lui Antunov nu ii pun in pericol viata.

via | Reuters

 

Comentarii (6)

  • seful?
    poate proprietarul....in mod curent seful insemna nenea ala care conduce o firma nu care o si patroneaza. Cele doua functii nu se suprapun in mod curent....
    0 0
  • warning
    ioioi
    mah nu inteleg cu ce te ajuta sau multumeste, atat intrebarea cat si eventual raspunsul?
    0 0
  • se aseamana da' nu se potriveste
    ma asteptam ca seful Spyker, din cate stiu pe numele sau Victor R. Muller sa fi fost cel implicat in atentat.Asta a fost primul gand citind titlul. Ca un mafiot rus e impuscat in plina strada ma intereseaza cat negru sub unghie, chit ca acesta e proprietarul Spyke. Alta e povestea unui "smecher" occidental atacat in Rusia si implicatiile asupra companiei. E un fel de sula si primaria doar ca unii nu fac diferenta intre ele. Acuma intelegi?
    0 0
  • @ioio
    Ioio, de ce un miliardar rus trebuie sa fie si mafiot?
    0 0
  • aceeasi marie cu alta palarie
    Intr-o societate de tipul celei ruse, la 35 de ani nu devii miliardar reinventand TETRIS sau vanzand flori de plastic la poarta catedralei Sf. Vasile. Sau tu crezi ca mafiot e doar acel bad guy cu palaria pe o spranceana si un trabuc in coltul gurii? Si mie mi-a placut Nasul dar te atunci baietii au mai lucrat la "imagine"...
    0 0
  • Razvan
    RIP
    Bai baieti .. eu am 24 de ani si muncesc ca un cal, intr'o mare multinationala, overtime samd ... am ceva bani, nu ma plang dar nici in cele mai umede vise nu ma gandesc ca in 11 ani as putea ajunge la 3.5 mld de EUR !!!!! So, o fi fost el cinstit samd, dar primul milion cum l'o fi facut ?

    Mai departe, seful Spyker e un Olandez (zburator) si nu are nici pe naiba ... proprietarul datorita pachetului majoritar de actiuni o fi fost acest domn.

    Sper sa nu fie afectata cu nimic firma, imi place f f mult C8 Aileron !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru