Senner a creat un pachet pentru Audi A5

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.06.2009
Unul dintre cei mai respectabili tuneri Audi a creat un kit pentru modelul A5.

Tunerii germani de la Senner au creat un kit de tuning pentru modelul Audi A5. Pachetul de modificari se numeste Black&White si denumirea acestuia caracterizeaza contrastul prezent la exteriorul acestui Audi A5. Designerii Senner au preferat sa foloseasca jante negre ASA GT1, fabricate din aliaj usor, pentru a contrasta cu vopseaua alba a modelului A5. Optional, jantele pot fi vopsite in argintiu lucios sau in negru mat.

Pentru a ajuta noile jante sa umple aripile mai usor, tunerii de la Senner au adaugat un suspensie complet ajustabila de la Bilstein. Sistemul de suspensie B16 PSS10 permite reglarea individuala atat a inaltimii, cat si a duritatii suspensiei. Modificarilor efectuate la trenul de rulare li se adauga un pachet aerodinamic complet.Audi A5 a primit o buza din carbon pentru bara fata, alaturi de carcase pentru oglinzi din carbon, pentru a ii conferi modelului un aspect agresiv.

Bara spate integreaza o buza discreta si o evacuare dubla, care are doua finale sport. Capacul portbagajului a primit si el un eleron discret, creat tot din fibra de carbon.

Fibra de carbon a fost dusa si la interiorul lui A5, germanii de la Senner creand numeroase elemente interioare din fibra de carbon. Propulsorul TDI de 3.0 litri al lui A5 promite 300 CP si 600 Nm gratie modificarilor efectuate de programul de tuning de la Senner.

Via | AutomobilesReview

Taguri: A5, Audi, Senner, TDI, tuning

Comentarii (2)

  • Frumos
    Nu sunt fan Audi dar modelul asta chiar e superb, imi place foarte mult , iar asa modificat e ceva de vis....
    2 1
  • Tot mai frumoasa e Laguna chiar daca nu prea e in clasa ei!!Da mucu chiar si la logan ca design!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru